fredag 21. august 2009

Ny vedkurv og makeover av spisestue

Siden jeg ligger rett ut med noe som ser ut til å være svineinfluensa, kan jeg jo benytte anledningen til å legge ut noe av det jeg har tatt bilder av allerede som er fikset litt på her hjemme. Var en tur på Kid for noen uker siden og fant en kjempefin vedkurv til bare 129!!! Det var en god anledning til å kaste ut den gamle stygge jeg hadde- og denne er nå degradert til å legge fyringspinner i garasjen:P

Thea så ut til å like kurven godt hun også for nå er hun en tur innom den minst en gang om dagen. Så det spørs vel hvor lenge den varer om hun skal fortsette å klatre ut og inn av den. Men hun er så søt der hun sitter og klapper for seg selv så har ikke hjerte til å nekte henne heller:P


Mira- husets vakthund ( en dårlig en sådan) koser seg veldig i den ny"oppussede" kurven sin

Tror hun er litt sliten av å være storesøster om dagen for Thea er veldig opptatt av Mira og sitter rett som det er og koser med henne. Virker som hun synes det er stas, men da Thea var på overnatting hos farmor så vi ikke snurten av Mira før kl var 13. Hun hadde sovet hele dagen- noe som er rimelig uvanlig da hun som regel hvertfall vil ut og tisse:)

Jeg har også gjort noen endringer med spisestua mi. Den var mørkebrun før med sorte skinnstoler. Etter lang tids ønske om å få den hvit gikk mannen i huset endelig med på å male. Og med nye trekk ble den komplett.


Synes den ble riktig så fin jeg, men tok bilder om kvelden så ble litt dårlige bilder.
Trengte også en ny lampe til kommoden min for vegglampen min sluttet å virke. Har vært på ulike gjenbrukssteder for å se om jeg fant meg noe av interesse, men det var heller dårlig. Måtte derfor bruke en enkel lampefot som jeg sprayet hvit og lampeskjermen til vegglampen. Synes egentlig det ble veldig fint jeg.. I hvertfall ganske annerledes:) Eneste dumme er at ledningen er sort. Kan man male den tro???


Men nå skal jeg krype under dyna igjen og pleie influensaen:) Er nemlig i GRISEdårlig form... thihi:P

6 kommentarer:

 1. Hei,
  åhhh, Thea er sååå søt! -herlig oppi den nye "korga si".

  Du har virkelig fått det fint i stua, hvor har du kjøpt stoltrekkene, og hvilken kvalitet har stoffet (lin/bomull?)? Vi har også brunt bord m svarte skinnstoler. Vurderer faktisk gråe trekk, selv om jeg har mest lyst på hvite. Tror grått er litt mer anvennelig for oss.

  SvarSlett
 2. herlighet, enig med map79 jeg asså, nydelige Thea (og mira og!)
  spisestua di blei knallfin, hvordan gikk du fram? pusset du ned før du malte eller hva? misunner deg litt kjenner jeg (da jeg har valnøtt spisegruppe.........vil ha hviiiiit)

  SvarSlett
 3. NÅ har jeg også kjøpt meg trekk! skulle få en vare til halv pris (det var ellos jeg hadde sett på og), men så fikk jeg halv pris på 4xsamme varen! så 8 trekk til 600 kr, røverkjøp! Men kryss fingrene for at de passer, for hvis målene stemmer nøyaktig må de nok returneres. Ryggene på stolene mine er nærmere 60 enn 50 cm høye...

  SvarSlett
 4. Hei Therese!
  Så utrolig fin spisestua di ble!! Jeg har leeeenge gått og tenkt på å male vår spisestue, men nå har jeg bestemt oss for at NÅ skal det gjøres!! Har du uttrekkbare plater i ditt? Vi har det, og jeg er litt usikker på hvor godt malingen vil holde der vi drar ut liksom... hvilken maling brukte du? Trekket på stolene var kjempefint! Hvilke stoler har du? De ligner på vår, så kanskje jeg også må bestille fra Ellos... Var inne og så her om dagen, men bestemte meg for å vente og se hvordan dine ble... hehe!

  Ble en hel stil dette her! Men må bare si til slutt at du har en aldeles nyyyyydelig datter! Hadde heller ikke hatt hjerte til å si hun ikke fikk sitte i vedkurven ;)

  Ha en fin søndag!
  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 5. Lille søte Thea min:D
  Blir ikke vakrere:D

  SvarSlett
 6. hei. Hvor har du kjøpt trekkene til spisestua? :-)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)