søndag 16. august 2009

Soverommet mitt

Har gjort noen endringer på soverommet mitt. Som alltid har jeg glemt å ta før bilder, men det har blitt bedre enn det var i det minste. Soverommet har jeg liksom aldri fått noe dreisen på. Synes ikke det blir noe fint når jeg ikke har en ordentlig sengeramme. Trenger sårt en ny seng så neste gang blir det en sånn med madresser i stedet for de håpløse som er madrasser hele veien. Ligger ikke noe godt i den heller for den heller nedover så faller nesten ut av senga. Virker som den ikke tålte tyngden min da jeg var gravid og formet seg noe voldsomt da:P
Er mye jeg kunne gjort ned rommet blandt annet invistert i noen nye skaper, men vi vet enda ikke helt hva vi skal gjøre når vi får ett barn til. Vurderer å ta det minste rommet i huset slik at barna kan få de største rommene. Blir vel eventuelt en opppussing da- og innseting av nye skaper. Men vi får se.
Har laget meg en hylle der jeg skrev Always kiss med goodnight på. Synes det er så flott med veggord, men ikke noe sårlig å skrive det på tapeten vår så derfor malte jeg en planke hvit og skrudde den opp under hylla. Og det beste er at den funker. Nå får jeg kyss av min kjære hver kveld :)
Ved siden av sengen på min side har jeg en kurv med bøker og blader da jeg elsker å lese på sengen. Bruker vanligvis rote hver kveld etter noe å lese på, emn når trenger jeg ikke det lenger:)
På skapdørene har jeg laget meg en sjablong og malt på ornamenter i en lys lilla farge i høyglans. Gjorde dette for noen år siden og tenkte egentlig jeg skulle male over, men siden jeg bestemte meg for å ha lilla på soverommet får de bli enn så lenge. Blir nesten som en fondvegg så sånnsett er det greit.
På den andre veggen har jeg et ekstraskap som jeg bare må ha for å få plass til ting (ja jeg vet jeg trenger en grundig opprydding i skapet mitt) Da jeg ble gravid la jeg på meg 35 kg og jeg har nektet å kaste de gamle klærne mine. Ett år senere har jeg ikke gått ned mer enn 12 kg så jeg må vel sbart finne frem søplesekkene tenker jeg... Huff. Har gitt opp å mirakuløst gå ned over natten hvertfall:P Måtte også ha en stol der inne synes jeg for å ha noe å legge tøy på ( ellers har jeg erfaring med at det meste havner på gulvet desverre). Lysestaken har hvis jeg ikke tar feil bestefar laget - så den har jeg ikke hjerte til å male.
Målet er nok å finne et smalt bord/ kommode og sette på denne veggen og fjerne skapet og finne en bedre stol, men dette er noe jeg har lyst til å finne brukt så det kan jo ta litt tid. Vurderer å også sette opp noen hyller på denne veggen.
Jaja dette var litt av mitt halvstygge soverom:P


2 kommentarer:

 1. Hei du!
  Rommet ditt er vel ikke halvstygt! Det er jo lyst og fint, og helt nydelig med den hylla og teksten! Smart du er som kom på det med planken! Vi har også sånne gamle (irriterende) skap, har sååå lyst å bytte de ut, men gidder ikke legge så mye penger igjen i leiligheten her siden vi vil kjøpe hus en gang i nærmeste fremtid :)
  Hvor har du fått tak i trekket til stolen forresten? Har 6 stoler jeg vil ha nytt trekk til :-p

  sov godt i ditt oppdaterte soverom! :)
  Ha en flott uke!

  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 2. Er vel ikke direkte tenkt at det skal være pent med disse skapene nei:/ hehe men de fungerer hvertfall som skap i det minste:P hihi. Har byttet trekk på spisestuestolene mine og de kjøpte jeg på ellos ( skal legge ut bilde av de senere), men det jeg har gjort med denne stolen er rett og slett å legge over panelgardiner kjøpt på europris for 60 kr for 2 stykk :P Ser fakktisk ut som det er trekk:P

  Fornøyd med hylla selv, og veldig kjekt å få nattasuss hver kveld:P Ha en fin uke du også!!!

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)