mandag 7. september 2009

Boden min har endelig blitt ryddig!!! og jeg trenger litt tips.

Vi har en liten bod i huset som til nå har vært et kaos rom... Helt grusom rett og slett med masse esker i åpnehyller og en haug loiggende både her og der. Til tider har det blitt lagret så mye der at jeg ikke har kommet inn døra engang!!! Søsteren til mannen i huset skulle bytte kjøkken og da var vi så heldige å få den gamle innredningen deres..

Ivrig var jeg på å komme igang- så ivrig at jeg glemte å sette inn minnebrikka i kameraet så bildene jeg tok havnet ut i intet... Ikke la jeg merke til det heller før jeg skulle ta bilder av min nye bod:( Synes det er så trist for dte var virkelig ille der inne altså-og det ødelegger liksom hele innlegget mitt:( sånn da var en liten tåre felt for det...
Her kan dere hvertfall se hvordan det hele ble:


Det mangle litt hyller og pynt der inne da- men det får komme etterhvert!
Gardina er egenprodusert og sydd opp av en gammel gardinlengde. rart ble det, men det er ikke huset med de rare i for ingenting og faktisk så synes jeg den ble kjempe sjarmerende:)
Bak døra har jeg hengt opp noen skoskap fra ikea. Innmari lite lekre- men forferdlig praktiske:) Og de er jo tross alt bak døra:)
Og så til det store problemet mitt!!!! En stor stygg grufull hundefor bøtte!! Men den er luktfri og tro meg det stinker av maten!!! Er det noen som har noen glupe ideer for hvor jeg kan få tak i noe mer pent enn dette eller aventuelt om det er noe jeg kan gjøre med denne plastbøtta med den grufulle fargen???

13 kommentarer:

 1. Jeg har en dunk fra Royal canin med bilder av forskjellige hundeansikter, og lokket er hvitt. Ikke så veldig vakker kanskje, men ikke stygg heller. Ellers så kan du jo scrappe den! *knis*

  SvarSlett
 2. boden din var kjempe fin!! så deilig med så ryddig og grei oppbevarings plass! jeg har en søt , ,hvit emalje bøtte med lokk på kjøkkenet til hunde mat. så fyller e bare den opp,og gjemmer unna de stygge posene/boksene med mat.Eller så kan du jo sette den du har oppi en sink tønne eller noe,også bare spraye lokket hvitt:) du finner sikkert på noe lurt;)

  SvarSlett
 3. Jeg og slet med det samme hundemat problemet. Så nå har jeg viet et helt underskap på kjøkkenet (nærmest gangen) til hundene. Der ligger kløv, seler, bånd, liggeunderlag, OG sekken med hundemat. Unna vei - og luktfritt! Veldig deilig :) fint rom du har fått! Utrolig hvordan det gjør seg når man kan rydde ting inn bak skapdører :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kjempefin bod! Den ser deilig praktisk ut. Skulle gjerne hatt en slik selv. Jeg bruker en gammel brødkrukke med lokk til hundeforet. Du finner sikkert ut noe smart. Ha en kjempefin kveld! Klem Kari

  SvarSlett
 5. Wow for en fantastisk flott og oversiktlig bod! Så deilig å ha det så ryddig og fint :) Stemmer for en sånn hvit emalje bøtte til hundeforet, de er jo så fine! Hvis de er tette nok da ;)

  SvarSlett
 6. Wow, det ble iallefall kjempefint der inne!! Hadde vært morsomt med før-bilde, men om boden din var sånn som vår kjellerbod er nå.... Ja, da trenger jeg ikke noe før-bilde... Det formelig tyter ut døra! *grøss*

  Syns gardina di ble fin jeg!! :)

  Kan du ikke male lokket på hundeforet? :-p Og feste litt innpakningspapir rundt selve bøtta....? Hvis ikke så har de jo noen fine beholdere som står "Dog" på hos Kremmerhuset, mener jeg.. :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei! Takk for hyggelig hilsen og link her på den flotte bloggen din!!

  Så mange flotte bilder!! Boden er jo så ryddig, lys og flott! Kan du ikke kjøpe en stor flott kurv med lokk og sette hundeforet oppi?! Et tips;)

  Ha en strålende ny uke:)

  SvarSlett
 8. Så fin bod! Den blir kjekk å pynte:)
  Syns gardina di blei nydeleg:)
  Har sett nokre slike oppbevaringsboksar i emalje til hundefor. Kanskje det hadde vore ein ide?:)
  Lobelia har i alle fall hatt sånne:)
  Klem:)

  SvarSlett
 9. Så bra det ble!!!! Du er flink :O)

  Ønsker deg en god dag, og en flott uke!
  Hilsen Polly

  SvarSlett
 10. Kjempe fin bod.-litt missunnelig!!!
  Min vedovn ble hvit en gang på 80-90-tallet da fabrikken mente at det var moderne.
  Omrammingen ble laget for å ta oppmerksomheten litt bort fra ovnen, som i grunnen ikke er så pen....
  Litt slitt!
  PS mange grøsset da de så ovnen slik den fremsto tidligere...!!

  SvarSlett
 11. Syns spannet er lekkert eg........... ;o)) (Tone)

  SvarSlett
 12. hehe. ja det fungerer supert Tone:) ( og tusen takk for det altså!!!) Nå ble jeg nesten litt flau her:P Men på min nyoppussede bod tar det liksom litt mye blikkfang:p Men jeg jobber med saken nå;)

  SvarSlett
 13. Kjempefin blogg du har :)
  kremmerhuset har en boks for oppbevaring av hundemat, har sett de i sort med hvit skrift, men vet ikke om de kanskje også har hvite med sort skrift...

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)