torsdag 24. september 2009

Gårsdagens loppisfunn:)

I går da jeg var på vei til lekeparken med Thea så jeg et skilt om loppis den samme dagen!!! Kan tro jeg ble lykkelig:P Så fikk overtalt min mor til å bli med meg på litt shopping:P

Ble egentlig litt skuffa for det jeg var på jakt etter var møbler og tekstiler- noe jeg absolutt ikke fant. De hadde faktisk ikke noe særlig av det der!! Men men, jeg fikk nå rasket med meg litt rusk allikevel:)
Det jeg ble mest fornøyd med er vel egentlig dette speilet og børsten. Da jeg spurte hvor mye de skulle ha for det (det var en 5 klasse som satt og solgte loppene)- kikket jenta rart på meg og sa : "Ikke mer enn 5 kroner for den ekle børsten der"
Så da ble settet mitt for 10 kroner:)
Thea fikk med seg denne aviskurven i smijern. Etter litt spraymaling fikk den plass på rommet hennes til bøker. Synes den var veldig søt jeg og annerledes enn alle andre slike kurver. 10 kroner er jo heller ikke så allerværst pris:p
Som dere ser så sitter hun og koser seg med bøkene sine allerede... Og bøkene fikk vel i grunnen ikke bli i kurven i mer enn 5 minutter... Men flinke jenta mi la alle bøkene tilbake på plass da hun var ferdig:)
En sølvplettstake. ( Merker at det er mange lysestaker som blir med hjem ja)
Og en skål jeg tenkte jeg kan ha såpestykker i. Den er selvfølgelig sprayet:P
Jeg fikk også med meg en ramme men den er jeg ikke ferig med enda.
Det som irriterer meg er at alle de flotteste tingene var lagt unna til auksjon. Den begynte selvfølgelig da Thea skulle ha kveldsmat så den fikk jeg ikke overvært. Og der hadde de det nydelige settet med kaffe, te, mel etc etc bokser.. Gamle nydelige hvite. Og det var ikke så mange interesserte der heller- så det kunne jeg fått rimelig billig er jeg overbevist om.. Men de barna går nå engang først da:)

21 kommentarer:

 1. Heihei..flott blogg du har..flotte funn,den børste og speilet til 10 kr var jo helt utrolig!Er gøy på loppemarked og det er jo ofte sååå billi!Er bruktmarked her hos oss i helgen og gleder meg stort:)Er litt dyrere,men er gamle ting og lov å prute:)Ta gjerne en titt innom meg om det passer:)Ha en flott dag,klem

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Så koselig blogg du hadde, og så fine loppisfunn.
  Legger meg til som følger av bloggen din jeg :)

  Hilsen Monica

  SvarSlett
 3. Men du fikk jo jammen med mye da :) Herlighet, elsker loppis. Finner aldri fine tekstiler jeg heller..
  Synd du gikk glipp av auksjonen, pleier å gå glipp av de jeg og..

  Klem

  SvarSlett
 4. Oi så mye fin du fikk med deg hjem! Likte godt lysestaken:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. kjempefine kupp du hadde fått gjort! spesielt børsten og speilet da!! billig! :)) loppis er gøy:) ha en kjempe fin dag:)

  SvarSlett
 6. "Litt rusk" du liksom, du fikk jo med deg kjempefine lopper! E*L*S*K*E*R børsten og speilet! Jeg kjøpte en sånn børste på fretex og den var ca 4 ganger dyrere enn settet ditt! hehe!

  Thea er bare til å smelte av altså... Nydelig! :)

  SvarSlett
 7. Heisann..
  Så flotte ting du hadde fått tak i, heldig du var:-) Blir en del lysestaker her og, tror jeg har de overalt hehe...
  Nydelig datteren din var..:-)
  Håper du får en fin kveld..
  Du må bare ta sitatet, jeg fant det på nettet:-)
  Klem Stine...

  SvarSlett
 8. så fine ting du fikk kjøpt deg :) alltid gøy med loppis!!! og for ei søt lita frøken du har :)

  SvarSlett
 9. Hei, så nydelige sølvting du ahr kjøpt!!! Heldig!!! Og datteren din er jo helt skjønn!! God helg fra Marianne

  SvarSlett
 10. Nydelig blogg:) Holder på å bygge hus og kjenner at jeg ble veldig inspirert etter å ha sett på bloggen din!!!
  Hvilken spray bruker du når du sprayer gamle ting? Har noen svarte kraftige lysestaker som jeg vil ha hvite, men har ikke peiling på hva jeg ska bruke.
  Hilsen Annette

  SvarSlett
 11. Takk for hyggelig kommentar Anette:) Siden du ikke ha blogg svarer jeg deg her jeg:) Når jeg skal ha ting hvitt eller i en annen farge sprayer jeg enten med en spray fra Europris til ca 40 kr. den er veldig fin og dekker bra synes jeg, men har litt lang tørketid ( 24timer før neste størk kan sprayes) Et annet alternativ er hobbyspay fra biltema. Den koster ca 60 kr men den kan man spraye neste strøk etter 15 min. Jeg synes imidlertid at jeg ikke får den like jevn som den fra Europris, men det er fullt mulig det har med mine sprayeegenskaper å gjøre:P

  Sølvspray har jeg til nå kjøpt på Panduro, men jeg har fått tips om en fra mekonomen som jeg skal teste ut i morgen- så da kommer det sikkert et innlegg på den da;)

  Og må legge til at jeg er misunnelig på deg som skal bygge hus:) Det er nemlig drømmen:)

  SvarSlett
 12. Hei og takk for kosleig og artig mail:-) Joda, bare herme du, det tar jeg som en ære! Det er jo slik vi gjør det her i blogglandia! er veldig godt fornøyd, både stilleben og sitteplass på en gang, samt oppbevaring under=tre ting på en gang;-) God helg, klem fra Marianne

  SvarSlett
 13. Det var jo kjempefine ting! Hihi, den sprayen, den sprayen. Hva skulle vi vel gjort uten den?

  Kan anbefale sprayen fra Mekonomen som jeg har brukt til absolutt alt; AutoK Special, Motorspray, art.nr 2233121. Tørker fort, dekker veldig bra, renner ikke, og man fåt litt "sølvskinn."

  Så fint det blir med den skåla til såpestykker! Og så flink dattera di er som leser og putter bøkene tilbake. Sikkert ekstra gøy når hun fikk seg nytt bokstativ :)

  Ha en super fredag! Klem

  SvarSlett
 14. Ekle børsten!! Jeg må le:)

  Veldig fine ting du har kjøpt. Takker for tips når det kommer til spraying. Jeg har et par ting jeg kunne tenkt meg å spraye, men er så skjelden på biltema/europris. Får se om jeg får sjans i morgen den dag:)

  Kjekt at hun liker å lese bøker! Sånnt liker jeg;) Jeg er den som alltid leser for barna i kjedelige voksenselskaper.

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 15. Å så mange flotte loppisfunn du har gjort. Den ekle børsten, tjihi^^,) til 5 kroner var litt av ett kupp. Nydelig.
  Du har en flott blogg!
  Sinkspray kjøper du på jernia eller mekk, men de har den sikkert på andre jernvarebutikker også.
  Ha en flott helg!
  Kmlem, Anita:)

  SvarSlett
 16. Hei søta!

  Gikk inn på bloggen din etter at jeg så linken din, har sittet og lest alt jeg her nå, du er jo helt fantastisk flink! Du har jo alltid vært det, men nå er du jo bare enda flinkere enn før (trodde ikke det gikk ann jeg)! Du må gjerne komme en tur til Oslo og forvandle leiligheten min ;)

  Håper du får en fantastisk helg vennen! Og lykke til med alt!

  Stor klem fra Gitte :)

  SvarSlett
 17. Åååå for noen kupp! 10kr for det superfine settet! Morsom kommentar fra hun jenta da :D

  SvarSlett
 18. takk for en kjempeskjønn kommentar på bloggen min,alltid koselig å logge på å lese slikt!!ha en flott helg
  klem

  SvarSlett
 19. Hei Gitte!!

  Så hyggelig at du har vært innom bloggen min da!!! :) Søt du er!! Jeg er sikker på at du klarer å ha det fint heelt på egenhånd!! Men vil gjerne ha besøk av deg snart!! hehe... ellesr får jeg sette meg og thea på toget på en dagstur!!

  SvarSlett
 20. skal si det ble forskjell på de lysestakene, gitt! og FOR ei skjønn jente du har!! :) ha ei strålende helg!

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)