mandag 14. september 2009

Har fiksa litt igjen:P

Jeg har en liten glassvegg fra gangen inn mot stua. Den er full av trekanter som er frostet. Lite pent i grunnen... Må legge til at døra inn til stua ( før vi fjernet den...) var klart glass med et frostet råddyr på.. very nice:P ehhh....) Da vi flyttet inn lurte jeg ille på hav jeg skulle gjøre med denne trekantveggen. Så jeg kjøpte litt frostmaling på panduro, rullet på og monterte på sånne stickers som jeg lagde av glassmaling.

Sånn så det ut. Synes ikke det ble så allerværst jeg , men nå var jeg lei de sorte ornamentene.

Jeg gikk derfor igang med å skrape de av og frostet glasset å nytt. Denne gangen ønsket jeg å male på et veggord så da gikk jeg igang med det!Det ser veldig skjevt ut på bildet da, men er ikke det i virkeligheten.. (håper jeg da:P) Det er nok bare mine dårlige fotoegenskaper som slår til igjen:)

Her ser dere hele veggen slik den ser ut i dag. Etter en ikea tur i dag ( der det blandt annet ble med en ektorp hjem... følg med følg med:P) tok jeg med dette nattbordet og den søte lille planten. Synes det passet fint der jeg!!! Og ble litt hyggeligere. Jeg skal ha blonder hele veien ned på kantene da, men har ikke nok enda:P
Veggordet synes mye bedre i virkeligheten, men jeg har malt med glassmaling og har lys bak veggen derfor kommer det litt dårlig frem på bildet.


Hva synes dere??

Etter litt spørsmål om hvordan jeg har malt bokstavene fant jeg ut at jeg kan legge med hvor såre enkelt det er:
Alt man trenger er litt bakepapir og en blyant. Jeg skriver nemlig bare ut det jeg vil skrive fra word ( bare husk å speilvende utskriften). Så legger jeg på bakepapir og tegner av.
Så legger jeg bakepapiret mot stedet jeg vil ha skriften ( med den tegnede siden inn selvfølgelig så skriften kommer riktig vei). Nå er det bare å tegne over stedet bokstavene står og trykket av de vil komme på flaten du skal ha skriften.
Så er det bare å male over:) Innmari greit og kan brukes overalt. Jeg har gjort det på en stol, på glass, på treplater etc etc:)

13 kommentarer:

 1. Hurra!!!
  Hvor er bildene...???
  klem

  SvarSlett
 2. ojojoj! For ein forandring! Skal sei du får det til! :-) Eg er imponert altså. Du styrar på heile tida, og resultatet vert strålande bra kvar einaste gong!

  SvarSlett
 3. Ja, det ble skikkelig fint, altså! Gratulerer med ny glassvegg :) Fine ord du valgte, også...

  Kos dere videre med valget! Blir nok ikke så mye søvn her heller ;)

  SvarSlett
 4. Bøyer meg i støvet nok en gang!! kjempefint! ;) liker utrolig godt det ordtaket selv (har det faktisk nederst på bloggen min!:)

  gleder gleder gleder meg til bilder av ektorp!!

  SvarSlett
 5. Åhh så koselig det ble!! Veldig fint, og det ble så koselig med nattbordet og pynten. Det gjorde seg virkelig :) Å så må jeg få si at jeg syns du har valgt et flott ordtak! Det likte jeg veldig godt. Har du kjøpt sjablong på Panduro? Ønsker meg et veggord til soverommet ;)

  Jeg blir forresten nesten mobbet for at jeg valgt pusen vår så han skulle matche interiøret, hehe. Hvit katt med blå øyne :P

  SvarSlett
 6. Takk for forklaring på fremgangsmåte :D

  SvarSlett
 7. Så utrolig kreativ du er! Den ideen skal jeg virkelig låne av deg :) Kjempe moro å følge med på bloggen din!

  SvarSlett
 8. Kjempefint!!!!! ønsker meg sånn jeg og nå :D
  Kjempesmart!

  SvarSlett
 9. Veldig fint! Takk for flott tips:)
  Ynskjer deg ei herleg veke!
  God klem frå meg:)

  SvarSlett
 10. Hei så utrolig fint det ble og et veldig godt tips, men så litt vrient ut, du er flink:-)klem romantiske Stinemor:-)

  SvarSlett
 11. ble kjempe fint:)
  og tusen takk for tipset:)

  ha en fin dag

  klemmer fra karianne

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)