torsdag 3. september 2009

Høsten er her for fullt!!

Nå er det ikke lenger tvil! Høsten har kommet for å bli!! Jeg har ventet og ventet og ventet på et glimt av sommer og en varm august og vips så var det september og høstværet fortsetter som aldri før:)Jeg har derfor innsett at slaget er tapt og kryper under teppet med tente lys i hele huset og den store tekoppen min:) Duken på bildet er for øvrig ett av putetrekkene jeg tok av i går- synes det er så fint så derfor fikk det bli duk på det lille bordet mitt i stedet.

Har ikke vært så allerværst vær i dag da og jeg og Thea har vært ute i hagen i 3 timer! Tilslutt ble hun så sliten at hun ikke orket annet enn å legge seg ned på gresset for å sove- så da innså jeg at det var på tide å gå inn. Det hjalp ikke stort på trøttheten da og klokka var bare 5- For tidlig å legge seg og for sent for en lur- så vi måtte ta et tidlig bad for å trekke ut tiden mot kveldsgrøt og barne tv:)


Så til dagens spørsmål: Dere som har festet blonder på ting, hvordan fester dere de?? Har nemlig satt blonder på glasshyllene i skapet mitt i dag, men synes ikke de sitter spesielt godt.

Her er et bilde av skapet før jeg satte på blonder.


Og etter:Synes det ble riktig så koselig da, selv om mørket og alle lysene i stua skaper litt gjenskinn på bildene:)

9 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Ja, du må berre springe og kjøpe Vakre hjem når det kjem i butikken:) Elskar det bladet!
  Eg og lurer på det med blonder! Treng å pynte opp Billyen litt;)
  Ha ein flott kveld!
  PS: bloggen din er no fast innslag i bloggrunden min! Den er så fin:)

  SvarSlett
 2. Heisann! :)
  Så koselige bilder du har i dag... fikk lyst på te!

  Kjempesøtt med blonder i skapet, jeg har festet mine med dobbletsidig tape.. Det satt ikke så veldig bra i starten, men nå tror jeg de har grodd fast....?!...

  Om man må ha laserprinter? Det tror jeg ikke... vet ikke helt.. tror ikke vi har laserprinter.. Aner ikke! hehe! funka nå hos meg iallefall! hehe!

  Kos deg med te og stearinlys i høstmørket!
  Jeg må bare si at du er en super bloggvenninne!

  Klem fra
  meg :)

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for hilsen inne hos meg :) Blir så glad når folk titter innom og ikke minst kommenterer! Du koser deg med te nå når høsten kommer, du også, ser jeg. Koselig med høst når man kan krype under teppet med en stor, varm kopp...

  Så nydelig skapet ble med blonder på! Smart med tape.

  Nå skal jeg se meg litt mer rundt her inne :)
  Ha en fin kveld! Klem fra Beate

  SvarSlett
 4. Skapet ble fint.
  Søt jente du har.
  Så koselig sofakrok du har.

  ha ei fin helg:))

  Synnøve

  SvarSlett
 5. Heihei, ja det var to ting fra serien som jeg fikk ta med meg fra Søstrene Grene og så var det stopp fra mannen her og, haha :P Så koselig det ble med de blondekantene på hyllene, det var smart :)

  SvarSlett
 6. Hei :-)

  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min :-)

  Koselig blogg du har! her likte jeg meg godt :-)

  Ble veldig fint med blonder i skapet :-) Og har innnsett det samme som deg...høst er det blitt...men koser meg med høsten jeg :-) skulle bare gjerne hatt noen flere dager på stranda med ungene...føler ikke at det har vært noe sommer siden starten av juni...og det er 3 mnd siden...spørs om man ikke må vurdere en syden tur i høstferien :-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Hei Therese!

  Tusen takk for nydelige ord om kransen! Den var ikke så veldig vanekelig og lage, det var i grunnen blomsterhodene som gjorde all jobben :) Koselig å få besøk av nye bloggere. Her inne var det trivelig! Ja høsten har nok kommet for å bli, jeg er faktisk litt sjokkert over at vi allerede er i September! Denne sommeren var alfor kort, i og meg at været varierte så mye. Men, høsten kan være deilig den og, med frisk luft, mye kreativitet og innekos.

  Ha en riktig god helg!
  Aina

  SvarSlett
 8. Tusen takk for besøk og så koselig kommentar fra deg, Therese! Så herlig blogg du har!
  Og en utrolig skjønn datter!
  Høsten har sin sjarm, må nyte, for før vi vet ordet av det så er det Jul og vinter:)
  Ang blonder på glass, går det ann å lime? Det gjorde jeg på tre en gang.
  Ønsker deg en god helg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 9. Sånn en herlig badejente da. Helle dussen.

  Ble veldig fint med blonder på. Tror jeg ville festet de med tosidig tape. Kanskje klippet den i tynne strimler så den bare dekker glasshylle kanten. Sikkert litt plyndrete å få til, men ikke ta så lange remser om ganger så går det sikkert bra. Dette er jo lett å fjerne om du skulle bli lei av bloondene eller om de skulle bli skittne/søvete og trenger en vask.

  Lykke til
  Og ha en superduper helg.
  Klem:)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)