søndag 6. september 2009

Loppisfunn etterbilder:)

Rakk jo ikke legge ut alt i går så her kommer noen flere bilder av de tingene jeg kjøpte - etter at de har fått en omgang med vask og spraying:P

Lysestaken fikk en omgang sølvspray på seg og jeg synes faktisk den ble ganske så fin!!Ramma fikk også litt sølv. Jeg prøvde først å spraye den hvit ,men ble ikke helt fornøyd. Synes den ble mye bedre i sølv da!! Nå må jeg bare finne et bilde å ha i den i stedet for dette gamle bildet av meg og samboer der jeg ligner mest på en gris:)


Mens jeg var i gang med sølvsprayen fikk kronene mine seg også en dusj. Ble mye finere nå synes jeg!!!


Tilslutt et helhetsbilde av hvordan pynten fikk plass i stuevinduet mitt.

Kjenner allerede at jeg ikke er helt fornøyd med plasseringen på ting så kommer nok til å gå å flytte og ordne her i hele dag. Dette gjør jeg bestandig når jeg kjøper noe nytt - og før jeg finner en endelig plass til det har det omtrent vært rundt på forskjellige plasser i hele huset:P Andre som har det sånn?? Jeg blir nesten sliten av alle tanker og all flytting på ting- bare den minste lysestake kan gjøre at jeg får helt spader før jeg finner dens endelige plassering:P jaja er ikke huset med de rare i uten grunn:P

11 kommentarer:

 1. Så masse fint du har fått tak i da!! Gøy å stæsje og flytte om på ting, selv om det kan ta litt tid... og kanskje gubben ikke helt forstår vitsen ;) hihi... NYT dagen i dag!!!

  Klem Fru K

  SvarSlett
 2. skal si du er effektiv! De fleste loppene jeg fikk med meg forrige helg ligger fortsatt i posen sin :-p haha! Sånn er det når man har 800 prosjekt på en gang vettu :-p
  Ble knallfint iallefall! :)

  Har lenge lurt på å spraye krona mi jeg og, men jeg har ikke "turt" i tilfelle jeg skulle angre, så da var det jo veldig greit at du gjorde det først! haha! ble jo kjempelekkert :)

  Har du kjøpt pandurosprayen eller bruker du biltema metallic sølv ennå?

  Ha en fantastisk dag, snuppis!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 3. Takk for hilsen inne hos meg :) Så fint det ble etter spraying! Virkelig stilig... Ha en fin søndag! Klem

  SvarSlett
 4. Hehe, skjønar kva du snakkar om! Alt skal jo ha den perfekte plassering:) Det er jo gøy og då:) Syns du var flott på bilete, eg! Me jenter er alltid så negative mot oss sjølve.
  Det bilete var veldig fint i den ramma, jo:)
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Koselig at du hat satt spor i bloggen min!Fin blogg du har oxo! Var på loppis i går og endel messing og kobberting ble med hjem. jeg vil gjerne vite hvilken spray du har brukt - for det ble lekkert!! ;)

  Fortsatt fin søndag! Hilsen Camilla

  SvarSlett
 6. Så fine tingene har blitt! Utrolig hva litt spraymaling kan gjøre :) Lysestaken spesielt ble skikkelig lekker. Kjenner meg godt igjen i det å flytte rundt på nye ting hundre ganger før man blir fornøyd ;) Ofte hos meg er det sånn at en liten ny ting fører til omrokkering i hele leiligheten...! Hehe.

  ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 7. Hei hei til deg og tusen takk for kjempe koselig kommentar inne hos meg. Første gang jeg er inne hos deg tror jeg. Du har jo skikkelig teken på det her. Jeg er ingen god bloggdriver i det hele tatt. Lærer litt av andre venninner som er mye bedre enn meg. Så flotte tingene har blitt. Gøy å flytte på ting. Ønsker deg en flott kveld. Håper det er greit at jeg linker deg. Therese.

  SvarSlett
 8. Så fint! Det er rart med det, det er ikkje så mykje som skal til...litt spray og så blir det lekkert! :-)

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 9. Hei :-)

  Ble fine de tingene du hadde sprayet :-) Synes du var fin på bilde jeg :-)
  Ha en fin ny uke :-)

  SvarSlett
 10. Mye fint du har sprayet og fikset!!! Veldig fint i vinduet ditt!! Ha en fin høstuke!!
  klem

  SvarSlett
 11. Så mye fint du har fått tak i.
  Synes det var et fint bilde av dere to jeg.
  Du ligner iallefall ikke gris.
  Du er ikke alene om og flytte på ting. Gjør det ofte jeg.

  ha en fin dag:)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)