fredag 16. oktober 2009

En nydelig award fra tre nydelige jenter;)

I dag har jeg vært så heldig å få en nydelig award fra Anne, Min vinterverden og Therese Dorthea. Tre nydelige jenter med noen helt fantastiske og inspirerende blogger. Vil veldig gjerne gjengjelde awarden til dere- og dere hadde garantert fått den av meg selv om jeg ikke hadde fått den av dere først :D

Vil veldig gjerne senne denne videre til:


♥ Bonheur Boutiqe

♥ Beates verden

♥ Roser og sjarm

♥ A brighter day

♥ Guttemammas

Det er bare noen av dere som fortjener denne av meg. For å ikke snakke om alle dere som leser bloggen min og gir meg masse tilbakemeldinger selv om dere ikke har blogg selv:) Tro meg jeg setter utrolig stor pris på dere alle!!! Bare at dere er villige til å bruke litt tid til å kommentere her oss meg settes det ubeskrivelig mye pris på!!!

Så ta til dere ordene jenter!! Dere fortjener den virkelig!!!

Ha en flott fredagskveld der ute:)
( og får forresten ikke til å legge ut koblinger i kveld. Prøver igjen senere)

14 kommentarer:

 1. Tuuusen takk for award! Så utrolig koselig :) Skal sies at jeg tenkte å gi den til deg, men så jo at den allerede var på vei til deg :) Du fortjener den absolutt! Bloggen din er nydelig og du legger alltid igjen så koselige kommentarer...

  Ja, bruk gamle lysstumper til å lage stearinlys! Var ei annen som lurte på om jeg kunne forklare nærmere hvordan jeg gikk frem, så jeg lager et innlegg om det i morgen :)

  Ha en fin kveld, og tusen takk for award! Klem

  SvarSlett
 2. Hei.

  Så kommer jeg inn her for å si i fra til deg at jeg har en award på lur til deg... også får jeg en av deg også... Tusen takk! Smelt!

  klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer, syns virkelig du fortjener en pris for å lage en så fin og inspirerende blogg! Og du er jo så produktiv! Jeg ser jeg er her alt for sjelden, har mye "catching up to do" : )
  Men du!! De støvlene i lappeteppeinnlegget var så utrolig nydelige! Såg det var en som hadde spurd om hvor de var fra, men kanskje du ikke ville si det?? Jeg prøver meg likevel jeg også.. vet du hvor de er fra??
  Lykke til med lappeteppe, forresten!!

  SvarSlett
 4. Grattis med award! Og takk for genialt bokstav tips i innelgget under!! Ble knall fint..

  God helg:)

  SvarSlett
 5. Takk for det Ingrid;)Så koselig kommentar av deg!! Støvlene ha vi fått i en gave og jeg aner ikke hvor de er fra:) De har kjøpt de når de var på langtur så vet ikke nøyaktig hvor i Norge de er kjøpt heller, men skal høre med de så fort jeg ser de:D Og jeg trenger virkelig et lykke til med det teppet ja:D

  SvarSlett
 6. Å tusen tusen takk snuppelupp for en flott award =) Nå ble jeg nesten helt målløs =) Men, bare nesten =) Setter utrolig stor pris på kommentarene du legger igjen hos meg. Jeg blir kjempehappy rett og slett.

  God kveld til deg og dine Therese. Klem fra Linda

  SvarSlett
 7. Tusen takk Therese, og det er ikke noe alvorlig galt med meg :) Men ting har endelig blitt oppklart.
  Jeg skal lage ett innlegg om det når jeg føler meg klar for det, men jeg må bare samle tankene litt først :)

  Stor klem tilbake :)

  Ha en fin helg c¨,)

  SvarSlett
 8. Hej
  Koselig blogg du har!
  Den fölger jeg gjerne!

  Klem

  SvarSlett
 9. HEI!tusen takk;) og gratulerer sjølv:)Ønsker deg ei flott helg:)

  SvarSlett
 10. Gratulerer, Therese! Vil ønske deg en riktig god helg - klem fra Gro!

  SvarSlett
 11. Takk for koselege ord, Therese! Du er søt!
  Ha ei herleg helg:)
  Klem:)

  SvarSlett
 12. Å,kjære søte snille deg. TUSEN takk og HIPP hurra,denne awarden er spesielt fin og jeg setter stor pris på den skal du vite!!
  Stor klem og fin lørdag

  SvarSlett
 13. Den awarden var fortjent! Du er så flink med alt! Blir skikkelig inspirert til å gjøre masse nye prosjekter :) Ha en forts. fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 14. ååå,tuusen takk for så fiin award:) så kosli':) den må jeg få lagt til på bloggen min med en gang!! Du fortjente virkelig den awarden! du har alltid så inspirerende,flotte og gille innlegg ,og ikke minst, gir du veldig koselige kommentarer:) takker masse igjen:) klem camilla

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)