mandag 21. desember 2009

Jakten på juletreet

Lørdag moren våknet vi opp til at det dalte snø ned fra himmelen. Det passet perfekt etter som at dette var dagen vi skulle ut å finne vært eget juletre. Det er første gang vi forsøker å dra på selvhogst av tre, men jammen om det ikke skal bli en tradisjon. Var utrolig hyggelig!!


Hele den lille familien la derfor ut på tur, med bobledresser og akebrett:)Og det var mer enn nok av flotte trær å velge i! Første gang jeg viser frem bilde av meg selv på bloggen i en særdeles usminket og noe trøtt versjon...  ( Får bare håpe jeg ikke skremmer vekk noen;) )Thea synes det var stas med snø, men trærne brydde hun seg ikke stort om.Etter å ha funnet et tre vi likte, gikk mannen i huset i gang med å sage. Veldig fornøyd da han fikk sagd over treet:)En fornøyd liten familie som endelig fant juletreet sitt:)


Jeg klarte ikke vente så veldig mange dagene før treet fikk komme inn i varmen ( får bare håpe det er noen barnåler igjen til jul nå da;)

Treet fikk enkle kuler i sølv og rødt på seg. Ingen av de spesielle kulene mine fikk plass ettersom det er første gang med juletre for lille Thea der hun skjønner noe av det...Men jeg bare måtte henge opp disse vakre istappene i glass, som forøvrig er en førjulsgave fra søsteren min.  Og her hjelper det vel ikke akkurat å skylde på Thea, for den som klarte å knuse en var ene og alene MEG.

Nå står husvasken for tur, samtidig som jeg skal rekke å gjøre alt det andre jeg har planlagt i dag.. Puh.. Flere som er litt stresset nå de siste dagene før jul?? En bloggrunde har jeg også lovet meg selv i dag ettersom det er en stund siden jeg har hatt tid til dette..

En riktig god BitteLille Julaften ønskes deg og dine:) !!

13 kommentarer:

 1. Så koselig meg selvhogst, det skal vi neste år fant vi ut.. Ville bare innom å ønske deg og dine en riktig fin jul, og gleder meg til å følge deg videre neste år, klems...

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig å finne sitt eget tre da =) Det hadde jeg garantert fått ordentlig julestemning av. Julestemningen kom snikende for fullt da snøen kom i store mengder for noen dager siden. Masse masse snø her i Bergen, og det er ikke å forvente å få på julaften her i byn nei ;-) Kjempegod jul til deg og dine =) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Kjempe fine bilder:)Blei kjempe glad av å sjå på dokke:)Vi var også på sjølvhoggst av tre!!Kjempe kos:)
  pynta treet i går kveld..Å lisje Olav har hatt arbeid heile morgenen med å ta på kulene å drage i treet...Så dette blir nok ein stor prøvelse...treet ditt var kjempe fint pynta:)
  Ønsker ei riktig god jul til vakre og gode deg:)
  Juleklem frå Astrid:)

  SvarSlett
 4. Så mange koselige bilder :)
  Vi kan bruke utedoen, men det er jo veldig kaldt da! Så vi skyller ned med ei bøtte vann så lenge. Må nok åpne veggen og få isolert mer rundt rørene? Blir ikke arb-ledige her! ;)
  Ønsker deg og dine en riktig fin jul, så "snakkes" vi igjen på nyåret :) klem

  SvarSlett
 5. Såå koselige bilder:)
  Ønsker deg og dine ei riktig GOD JUL:)

  Klem Nina

  SvarSlett
 6. Hei..Sååå koseli at du vil dele juletrefangsten med oss som følger med! Bildene fra turen sa jo alt, de var kjempefine. Bildet av deg og mannen var kjempefint! Ønsker deg og dine en kjempefin bitte lille julaften. KLem

  SvarSlett
 7. For en koselig dag med juletrejakt! Herlige bilder av en skjønn familie :)

  Og treet ble kjempenydelig med pynt på!

  Håper dere koser dere med juleforberedelsene, snuppa!

  Stor juleklem fra meg :)

  SvarSlett
 8. nydelig juletre!!!

  Innom for å ønske en riktig god jul!!

  juleklem Lillan:)

  SvarSlett
 9. Koselig tur, og så fint juletre.. tror jeg må vurdere å prøve meg på gran igjen til neste år.. men sist vi hadde det så var det nesten ikke en nål igjen da vi kastet det ut.. men jeg ser jo at de ofte er mye mer fyldige enn edelgran..! hmm..
  God jul til deg og dine :) Håper dere får en flott julehøytid!
  Klem Hege

  SvarSlett
 10. Är bara och kikar inom och vill önska dig och din familj en riktigt god jul! Kramar Joy♥

  SvarSlett
 11. Så koselig bilder. Håper treet ble bra
  God jul til deg og dine
  klem Marianne

  SvarSlett
 12. Bare innom en tur for å ønske deg og dine en riktig god jul.
  Juleklem fra Elin!

  SvarSlett
 13. Å for en herlig juletretur, også så fint det ble.
  Ønsker deg og dine en fortsatt gledelig jul.
  Stor juleklem fra meg:)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)