fredag 5. februar 2010

Endelig i gang igjen;)

Etter en noe lengre og ufrivillig interiørtørke er jeg endelig i gang igjen!! Alt som skulle til var trålin i 3 interiørbutikker og innkjøp av en ny ramme:) Bare på grunn av det har jeg klart å endevende huset og flyttet ting hit og dit. - Så nå er det mer enn nok å blogge om fremover:)Det eneste jeg har fått så og si ferdig er den lille yttergangen min. Det er nemlig her jeg har kommet frem til at den nye ramma skal stå:)


Er så fornøyd med den og faller mer og mer for de grånyansene som kommer nå. Synes de skaper en herlig kontrast i interiøret:) Var selvfølgelig ikke nok å bare sette opp ramma - så lysestakene er flyttet fra innergangen. - Så nå har jeg noe å vri hjernecellene med der inne for å finne ut hva som skal erstatte de.


Et nærmere bilde av ramma :)


For å få det hele til å passe sammen kunne jeg jo ikke gi meg der :p
Hønsenetting ramma mi fikk seg derfor en omgang med sandpapiret og ble noe mer shabby.


Sankakeformene har også fått noen lyserosa t-lys i seg. Får nemlig mer og mer sansen for rosa også:)

Tilslutt gjenstår det vel bare å ønske alle en riktig god helg:) Her skal helgen brukes på å flytte interiørting frem og tilbake...... Og det gleder jeg meg til!!!!

18 kommentarer:

 1. Hehe..rart hvordan en ting kan føre med seg så mye;) Ble utrolig lekkert! Synes rammen din med hønsenetting er så stilig! Den og den nye rammen din ble virkelig prikken over i'en:) Lykke til med videre omorganisering. Gleder meg til å se flere bilder!

  Kos deg masse i helgen (",)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. hei hei:) hyggelig å se at du er over blogge tørken;) du har vært savnet:)!! så nydelig den ramma var! ja, jeg er enig med deg at det er så fint med de grålige nyansene på ting, brekker så fint mot alt det hvite.

  ha en kjempe fin helg med ommøbelering av ting og tang! :))

  SvarSlett
 3. KJEMPE LEKKERT!!
  Ønsker deg ei herleg helg<3
  Klem frå AStrid:)

  SvarSlett
 4. Hei,Therse.Dette ble kjempefint.Likte ekstra godt rammen med hønsenetting.Ønsker deg en god helg.Godt at inspirasjonen er tilbake.Klem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så fint det ble i gangen din lyst og lekkert. Ramma var kjempeflott! Grått og grå nyanser er nydelig og en god kontrast mot det hvite. Kommer nok til å snike seg inn litt mer grått hos meg og. Og kanskje litt lyserosa...
  Ha ei kjempefin helg!

  SvarSlett
 6. Så fint du har fått det i den lille yttergangen.. Rart at det skal sååå lite til før man setter i gang :)
  Den rammen var bare super søt..
  Håper du og dine får en super lørdag!

  SvarSlett
 7. Er det ikke kjekt å flytte litt frem og tilbake? jeg holder på ganske ofte jeg, hehe.. Rammen var flott, har selv laget en, men har ikke funnet den rette plassen enda..Ha en flott helg, klems

  SvarSlett
 8. Dette ble kjempeflott!!! Har litt lyst å lage meg en sånn ramme jeg også, men får aldri gjort det...God helg til deg:)

  SvarSlett
 9. Knallfint,Therese!! Så fint med hønsenetting,hvem hadde trodd det for noen år siden....)
  klem

  SvarSlett
 10. Godt at du også er over bloggtørken. jeg også var litt rammet. Men nå er jeg tilbake.

  Så koselig og flott det blir i gangen din, og rammen var helt super.

  God kreativ søndag til deg:)

  SvarSlett
 11. Hei Terese! Kjempeflotte bilder. Det gjorde seg virkelig med de lysestakene på veggen der. Og den rammen med hønsenetting har jeg virkelig sansen for, det har du selv laget stemmer ikke det? Flott var det iallefall. Ønsker deg en flott søndag. Klem

  SvarSlett
 12. Begynner jeg å gjøre noe en plass (det gjør jeg jo hele tiden) så forflytter det seg også må jeg gjøre om der og der og der. Morsomt med forandring da.

  Kjempefint ble det hos deg.
  ha en fin søndagskveld.
  Klem:)

  SvarSlett
 13. Åååå så lekkert :) Herlige bilder av en nydelig gang :) Jeg elsker også rosa ;)

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 14. Det ble jo kjempefint. Du er kjempeflink!

  Jeanette :-D

  SvarSlett
 15. Så nydelig interiør=)
  Du er flink!

  SvarSlett
 16. Å for noen vakre bilder- du er så flink :-)

  Elsket den ramma... har lyst å lage sånn jeg og men aaaner ikke hvor jeg kjøper hønsenetting i dette landet .. hmm.. litt dumt å be om hønsenetting fra norge kanskje ;-)

  Ha en flott dag videre :-) klemmer

  SvarSlett
 17. Bare meg igjen.. Skulle bare si at det ligger noe til deg inne på bloggen min;) Håper du er snart tilbake med et lite innlegg:)

  Ha en riktig fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 18. her var det mye inspirasjon å hente. jeg blir så glad og får så mye energi av å se på slike fine bilder. du er råflink.

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)