søndag 4. april 2010

Jeg er tilbake.... og håper alle har hatt en fin påske :)

Etter mye om og men er jeg endelig tilbake til bloggingen. Den siste tiden har jeg hverken hatt lyst eller tid - så jeg har lagt det hele på hylla. Bloggingen skal være noe jeg har lyst til og ikke noe jeg føler jeg må, derfor har jeg ikke blogget før nå. Men etter en lang pause er jeg hvertfall endelig tilbake:)

I påsken har vi kost oss masse med en del inneaktiviteter ettersom det har regnet endel. Ikke like lett å vite hva man skal finne på, men har malt og kost oss litt.

Vi har malt på eggeskall- som forøvrig var et prosjekt i seg selv. Jeg hadde nemlig akkurat vært hos tannlegen og hadde bedøvelse på begge sider da jeg skulle forsøke å blåse ut av eggene. Ikke direkte lett :p Heldigvis hadde vi en snill "tante" på besøk som hjalp oss å blåse ut av eggene :)


Synes det ble riktig så fin påskepynt :)


Vi har også malt på hvert vårt påskeegg. Her er mitt og Thea sitt......


.....og mannen i huset sitt. Lurer på hvem som er barnet av oss :p Jeg har forsøkt å legge det pent vekk uten å si så mye om det til han. Gjemte det vekk i brødkurven blandt annet, men han har hentet det frem igjen hver gang og lagt det på ulike hedersplasser rundt i huset.. :) Så nå har det "nydelige" egget fått bli fremme:)


Thea synes det var stor stas å male både på eggene- og en god del utenfor...


Noen påskeliljer har jeg også pyntet med i år- selv om jeg ikke direkte er er overbegeistret for gulfargen. Elsker kassen de står i da :)


Og noen nydelige kvister med gåsunger gir en deilig fornemmelse av vår :)

HA EN FORTSATT FIN PÅSKE

15 kommentarer:

 1. Jeg digger tittelen på bloggen din. "Huset med de rare i" hehe bare den gir meg lyst til å lese bloggen. Og når jeg da begynner finner jeg utrolig mye fint. Likte innlegget hvor lillesnuppa og mannen lager vafler :) Herlig!

  Ha en fortsatt fin påske (det lille som er igjen av den)

  Hilsen Karina

  SvarSlett
 2. SÅÅÅÅÅ koselig å ha deg tilbake!!
  nattaklem♥♥♥

  SvarSlett
 3. Hei! Så kos å høre fra deg igjen! Har jo sett at du har ramlet lenger og lenger ned på blogglista, og har savnet dine små rapporter.
  Så fine påskeegg dere har malt da! Søt lilletuppa også!

  SvarSlett
 4. Så fine påskeegg dere har malt! :-) Koselig!
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så kjekt å ha deg tilbake igjen i blogglandia :-) :-) :-)

  Og så stor vakre jenta di har blitt :-)

  Syns dere begge er veldig flinke å male påskeegg jeg :-)

  klemmer

  SvarSlett
 6. Koselig påskepyntet hjem med gåsunger, malte egg og blomster! Oppdaget bloggen din i dag, og har lagt meg til som følger. Falt for ditt fine hjem og din kreativitet. :)

  Har et lite spm som dukket opp da jeg bladde meg tilbake i bloggen... Du skriver og viser et sted at du har brukt frostmaling fra Panduro på en glassflate i gangen... Har lenge selv hatt planer om å froste noen vitrinedørene mine, og har testet ut Panduros frostspray, noe som ikke ble direkte vellykket. (Dekket veldig dårlig, ble ujevnt og rant lett.) Frostmalingen du brukte, kan det være denne?:

  http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=249439

  (Ps: har ikke egen blogg, så du kan evt. bare svare under her. ;))

  Ha en fortsatt fin 2. påskedag!

  Pernille

  SvarSlett
 7. Virker som dere har hatt en flott påske fordi om været ikke har vært det..Her har heller ikke været vist seg fra sin beste side. Men den lille prinsessen ser ut som hu har kost seg med male prosjekt, hihi..klems

  SvarSlett
 8. Så godt å ha deg tilbake her i blogglandia, vennen!! Har savna deg her, vet du ;)
  Håper du finner mye inspirasjon fremover sånn at du ikke forsvinner igjen!

  Ser ut til at dere har hatt en koselig påske med maling og innekos! Den blomsterkassen din var NYDELIG!

  Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 9. Veldig koselig å ha deg tilbake igjen! Har savnet innleggene dine. Men det er viktig å blogge når man har tid og ikke minst lyst!

  Kos deg på påskens siste dag

  Klem fra Jeanette :-)

  SvarSlett
 10. Hei Pernille:) Takk for hyggelig kommentar. Ja det kan stemme at det er denne jeg har brukt. Jeg har lagt den på med en rulle for å få et jevnt resultat. Ha en flott siste dag av påsken du og ;)

  SvarSlett
 11. Koselig at du er tilbake!
  Du har jo ikke blogget etter at jeg entret blogglandia. Har deg på lista mi, og har ventet på å se noe fra deg :)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 12. Hei,Therese.Velkommen tilbake. Det er litt vekslende med bloggelysten her også.Greit å ta en pause av og til. Så nydelig du har pyntet til påske.Ser at veslejenta koser seg med maling av egg. Kommer du på bloggtreffet 22.april? Klem

  SvarSlett
 13. Hei Therese! Takker så mye for at du tok deg tid til en tur innom meg og ikke minst for at du la igjen et lite spor. Vi har som du sikkert forstod store prosjekter på gang og det er kjempegøy. Håper du har hatt en fin påske til tross for mye dårlig vær. Dere har ihvetfall pyntet egg ser jeg og ikke verst at mannen i huset også fikk laget seg et ;) Jeg beundrer korgen som påskeliljene står i for den var flott. KOselig at du er tilbake i bloggverden og som du sier: Blogging skal være gøy og ikke noe man Må...Du gjorde rett i å legge det litt på hylla. KOselig at du er tilbake. Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 14. hei:) ja nå var det skikkelig koselig å " se" deg igjen her i bloggeland:) du og innlegga dine har vært veldig savna:) blogge lysten har virkelig ikke vært til stede her heller i det siste! er vel sånn det er, går litt opp og ned:) ser ut som dere har hatt en koselig påske:) gleder meg til neste innleggg fra deg:))

  klem fra Camilla:)

  SvarSlett
 15. Takk for svar! Da bestiller jeg frostmalingen og tester den ut jeg også. :)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)