lørdag 23. oktober 2010

Nede for telling....

Der har du meg... Totalt nede for telling- og det ser ikke ut til at jeg kommer opp igjen med det første heller :S 

Skrev jo forrige helg at Thea var syk. Så hun var dårlig til og med onsdag med øreverk og øyekatar. Det ble dermed ikke mye søvn på oss den helgen. 

Mandag ble det min tur- slått rett ut med feber og masse vondter. Hadde så vondt i halsen at jeg ikke fikk sove - så onsdag fikk jeg endelig litt medisin mot halsebetennelsen jeg har dratt på meg ... Men det gjenstår å se når den skal virke........ ( jeg har tatt ny crp altså og den går nedover så blir vel frisk en gang i livet :p ) Dessuten har øret begynt å verke og det virker som at bihulene på den ene siden er full av grønn gugge- så er vel litt bihuletrøbbel her og... 

Mon tro om jeg lever til jul :P  Skulle nesten ikke tro det sånn som jeg klager å syter her hvertfall, men er vel bedre å skrive syte enn å syte til de her hjemme:) Og man bllir jo rimelig lei når man har vært uten søvn og mat siden mandag... Men det må vel kicke inn litt immunfosvar snart- sånn at jeg får ork til å ta noen bloggbare bilder - og kanskje ta en liten blogg runde:) 


Takk for at du gadd lese sytinga mi:)


8 kommentarer:

 1. hei snuppa!
  huff, det er trasig med slike sjauer!!
  sender deg masse god bedring-vibber!

  klem beate

  SvarSlett
 2. Uffa! Vet veldig godt hvordan du har det, for her kan jeg skryte på meg over en uke med sykdom, flere dager hvor jeg ikke klarte å komme meg ut av senga, det er pyton det!!

  Vi får satse på bedre tider;)
  God bedring!!

  SvarSlett
 3. God bedring, jento mi!!
  Glede meg te å lufta deg litt når du blir frisk ;)

  Gla i deg!
  Klem!

  SvarSlett
 4. men stakkar deg, du er nok sliten+ syk... iffda, håper du er snart på fote igjen...
  takk fro hilsen til kjøkken-innlegget mitt, det er på landstedet så noe julepynting blir det nok ikke...
  klem,magny

  SvarSlett
 5. Huff da, dette hørtes ikke bra ut. Håper formen blir bedre snart:(
  Og gratulere med en liten prins i magen:)) Kan tenke meg det blir litt å blogge om nå ja. Blått er jo så fint:) Men passe på deg selv nå.
  Tusen takk for skryt. Englene ja. Jeg vasket de først med grønnsåpe. Så ga jeg de to strøk med vannbasert maling. Sense - den som gravide kan bruke også;) Deretter smørte jeg på antikkvoks eik me en fille. Lot det stå en time og brukte en tannbørste og fille til å skrubbe tørke av det meste. Lot det være igjen i kriker og kroker. Synes resultatet ble kjempekult selv:)
  Håper du får en fin helg og at både du og snuppa blir friske snart.
  God klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Høres ILLE ut,så bare klag! Riktig god bedring!!
  klem♥

  SvarSlett
 7. Klart du kan klage litt,Therese,men håper du snart er frisk igjen.God bedring. Har aldri vært på loppis i Strømstad,bare i retning Ed.Klem

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)