onsdag 13. oktober 2010

Skal, skal ikke....

De siste månedene har jeg vaklet frem og tilbake om hvorvidt jeg skal legge ned bloggen eller ei... Interiørlysten er der som aldri før og vi i huset er rarere enn noensinne, men jeg har vært usikker på denne bloggingen. Det er ingen tvil om at jeg var rimelig lei av all tiden det tok mot slutten av siste bloggperiode og jeg følte den tok myyye tid jeg ikke hadde.
Nå har det seg imidlertid sånn at jeg går hjemme om dagen og lillemor har begynt i barnehagen- noe som gir meg mye tid til bloggen. Dermed har dilemmaet mitt blitt enda større... Jeg har masse tid i en periode nå, men hva med fremover ??? Den største endringen her i huset siden sist er nemlig at det er en liten baby på vei her i huset :)
Dette i seg selv er jo nok til å skrive mange blogginlegg om og denne gangen er jeg så heldig å få innrede i blått :) Blått er jo en så nydelig farge mot det hvite og jeg er allerede i gang med å se meg om etter søte små blå detaljer.Lillemann er ventet i februar og om tiden går like fort som den har gjort til nå- har jeg jammen ikke mye tid igjen. Nå begynner jo snart 2 måneder som fyker avgårde til julepynting og juleplanlegging :) Og vips så er det bare 2 måneder igjen.

Så konklusjonen min på hele bloggtvilen er følgende: jeg blogger i tiden fremover - så lenge jeg synes det er gøy. Og så får jeg heller ta opp spørsmålet igjen når den tid kommer :)

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med den lille i magen!
  Det ser ut til å være en skikkelig 2011-babyboom på vei i bloggverdenen :) GØY!
  Når det kommer til bloggingen så skjønner jeg deg kjempegodt! Men man behøver ikke bruke mer tid enn man ønsker.. Her i huset blogger jeg når jeg har lyst.. om det går flere dager uten et nytt innlegg.. så pyttpytt.. Rundtom hos dere andre sniker og snoker jeg når jeg får tid.. når lillemor sover på dagen, eller når roen har senket seg om kvelden. Det er ikke hver gang jeg er innom jeg orker, eller bruker tid på å kommentere.. men det får heller også bare være..

  Håper du fortsetter å gi oss inspirasjon!
  Og lykke til videre med den lille!

  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Jaaaaaaaaaaa!!! Hurra for Thereseblogging igjen :D Har jo savna deg i blogglandia, vettu ;) Sjøl om eg ser ditt herlige åsyn ellers så e du jo ei stor inspirasjonskilda for meg her inne ;)

  I love it! Glede meg te å besøka bloggen din framøve!

  Gla i deg, snuppo!
  Skikkelig-stooor-klem!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med den lille prinsen i magen!
  Jeg også håper du bestemmer deg for å bli i bloggeland, du har så masse herlig inspirasjon..
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei♥
  Har sakna deg mykje!Og ofte tenkt på deg:)

  Forstår dette godt..Har slike tankar ang blogg eg og..
  Har ikkje vore innom bloggen sida søndag..Alt går i eitt...

  ♥GRATULERER med prinsen som er på veg:)
  Så stor stas:)

  Eg håpar du blir♥

  Takk for fine ord frå deg:)
  hehehe:)Akkurat slik er det her og..Kontrollane fint oppleina ved sida av korga!

  God torsdag♥

  SmileKlem frå Astrid:)

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake;)) Så bra at du fortsetter. Bloggingen kan jo gå litt opp og ned, det er jo mest for en selv man blogger, for at det er gøy og givende. Skal ikke være et press. Håper du vil fortsette på permanent basis, men bare skrive innlegg når du har tid og lyst;)
  Gratulerer med dan lille i magen;)) Så koz;) Lykke til med det.
  Tilslutt, TUSEN takk for din stemme i konkurransen. Jeg når nok ikke helt opp, men blir så glad for alle de stemmene jeg får.
  Kos deg.
  Klem J

  SvarSlett
 6. Hei du:)

  FOR EN FANTASTISK BLOGG DU HAR!! We LOVE it!!! Åååh, herregud! Hvordan har vi klart å overse denne?? Vi er sååå glad for at du skal fortsette å blogge! Nydelige bilder, nydelig hjem, du skriver godt, alt var bare perfekt her!!:) We love it:) Også får vi så mye inspirasjon av bloggen din!!

  Gratulerer så mye med den kommende babyen:)

  Vi la oss til som følger vi! Håper det går bra? Vi blir alltid veldig glad for nye følgere hvertfall, så vil du følge oss er du hjertelig velkommen:)

  Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 7. Hei du,

  så koselig at du er tilbake igjen!!

  Og gratulerer så mye med den lille som er på vei ♥

  GOD HELG! :)

  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 8. Hei,Therese.Så hyggelig med et innlegg fra deg og gratulerer med baby i magen.Jeg blogger når jeg har tid,lyst og overskudd. Bloggen skal være en hyggelig hobby,ikke et press.Ønsker deg en god helg.Klem

  SvarSlett
 9. Velkommen tilbake :)
  Så masse fine blå detaljer til lille prinsen!!
  Gleder meg til innleggene framover ;)

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder fra barnerommet!!
  Du har mye å glede deg til!!
  Kjekt at du ville følge meg!
  Jeg vil svært gjerne bli bedre kjent med deg og!
  Ha en deilig søndag!!
  Store klem fra Solveig

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)