torsdag 27. august 2009

En aldri så liten oppslagstavle:)

Mens jeg var i gang med å fikle med litt hønsenetting (kjøpte jo tross alt en hel rull:/) så lagde jeg meg en liten oppslagstavle av en gammel ramme jeg ikke bruker lenger. Kjekt å ha noe å henge huskelapper på på kjøkkenet:) Synes den ble fin jeg- og mye mer vellykket enn nøkkelskapet mitt hvertfall:P
Scrappet meg også en bok som jeg tenkte jeg skulle lime inn litt inspirasjonsbilder i- og ting jeg finner i blader:) Ble helt feil da, for glimmermisten og jeg er virkelig ikke særlig gode venner. Ble i grunnen bare klin og ødela hele siden min synes jeg, men bruker den for det:)
Har vært en tur på loppemarked i dag , noe som var heller skuffende. Barnevakta kom litt sent og dermed var jeg der ti minutter etter åpningstid. Den ene etter dne andre kom ut med ting jeg kunne tenke meg , mens når jeg kom inn var det bare ræl igjen.. jaja sprarte litt penger da- brukte kun hele ti kroner for en ramme:P Men i stedet får jeg vise frem et aldri så lite kupp. Kjøpte meg nelig denne klokka for en stund siden i Sverige for den dette sum av 86 kroner!!!
Synes den var knallfin jeg!! Og virker gjør den og:P Elsker når ting er billig og fint:P

9 kommentarer:

 1. Helt nydleig klokke!! Og boken ser veldig fin ut iallefall og det samme med oppslagstavlen! Imponert!!
  klem

  SvarSlett
 2. Wow for et kupp den klokka var! Den var kjempelekker :) Søt oppslagstavle du har laget og, hønsenetting er kjekt og koselig ;)

  SvarSlett
 3. den klokka der så jeg på i sverige og.. hehehe! men kjøpte den ikke da.... har liksom ikke noe plass å ha den *buhu*

  loppis?! jeg tråler jo avisen om dagen for å få med meg loppis!! håpløst.. :p

  Tavla de ble NYDELIG!! Med en hel rull med hønsenetting kan du jo lage mange av de fremover... det er jo potensielle julegaver ;)

  SvarSlett
 4. btw, boka ble knallfin den! skulle ønske jeg kunne scrappe og... :-p men jeg kjøper de ferdig scrappa jeg.. hehe!

  SvarSlett
 5. Så nydelig tavlen ble, det samme var boken. Kjempeflink er du! Takker for koselig kommentar, og vil invitere deg til å være med i konkurransen på bloggen min. Ha en fin helg!
  Klem Kari

  SvarSlett
 6. Synes både tavlen og boken ble veldig fine. For et kupp du har gjort mht klokken.

  SvarSlett
 7. Oppslagstavla var heilt fantastisk fin! Så kreativ du er!! :-) Takk for helsing på blogge min! Har lagt meg til som følger hos deg! :)

  God helg!

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelig besøk, det er bare koselig om du vil linke til meg.
  Så fin oppslagstavle du har laget, og den klokken var jo kjempefin!
  God helg!
  Klem Tino

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)