fredag 28. august 2009

Regn regn og atter regn:(

Det regner og regner om dagen, og jeg må si jeg allerede er ganske lei. Er ikke veldig gla i høsten jeg merker jeg. Ikke hvis høst er lik regn hvertfall!!! Høsten med litt fint være og sol er en helt annen sak:P Det hadde i og forseg hvert greit med regn om man kunne blitt under dyna og tennt lys , men med en jente på 15 mnd i hus så er dette klin umulig.


Det eneste med høsten jeg liker er skogen. Synes det er så deilig og frisk å ta seg en tur ut i skog og mark. Derfor må vi kjappe oss mellom regnbygene og dra ut på en aldri så liten tur.
Thea synes det er veldig gøy hvertfall- særlig når mormor truer med å komme å ta henne:P

Ellers er mannen i huset på jobbfest i kveld, noe som betyr alenekveld for meg:P Har allerede tent litt duftlys og satt bena i et fotbad- så man kan si at ho mor koser seg allerede:P Gjorde heller ikke noe at jeg slapp å lage middag fordi min kjære mor kom med en nydelig calzone til meg, og lillesøster kom med ostekake. NAM NAM

Må også vise dere den gamle kurvstolen jeg hadde når jeg var liten, som nå daglig sittes i av Thea:) Var opprinnelig brun da, men etter en runde med sprayboksen ble den knallfin! Mamma har heklet en nydelig pute til den, og tante Madelene har kjøpt en ku til Thea som har fått fast plass i stolen. Rauter og vifter med halen gjør den og:P ( Kua altså- ikke stolen:P). Før bilder av den finnes jo selvfølgelig ikke ( hvordan kan jeg glemme det hver eneste gang????).


Det frister i grunnen å si at jeg har laget puta selv, bare for å rette opp inntrykket for Laila Johanne fra min vinterverden( sjekk ut hennes fantastiske blogg her), men må vel gi ho mor krediten for den:P


Lovte også å vise bilde av ramma jeg fikk med meg hjem fra loppis i går. Sprayet den hvit og ble riktig så fornøyd. Bildet er et gammelt et fra da Mira var valp. Ansiktet mitt synes ikke på grunn av blitzen men det er i grunnen like greit:P
Takk for at du leste!!! Ha en fin helg!!!

7 kommentarer:

 1. Heihei! Solo-jentekveld er toppen det, innimellom! :) Litt egenpleie må til da!Kos deg i kveld!
  God helg!:)

  SvarSlett
 2. Hei ,takk for hyggelig hilsen!
  Koselig blogg du har;)og den stolen var jo bare såå søt:)
  Ja kjekt med "alene hjemme" kvelder iblandt,hehe. Ha en flott helg, klem Mona.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen:o) Så kjekt å oppdage deg og titte innom en ny blogg! Du har så mye spennende her - det er helt tydelig at du er en jente med mange jern i ilden:o)
  Ha en flott helg!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Bra at du kosa deg meg mat og kake:D
  Håper Thea sover godt i natt:D
  Får kose deg i regnet mens vi er sola:D
  SÅ ses vi om en uke:D hihi

  SvarSlett
 5. Heihei, så søt den stolen var. Veldig fin i hvit :) Gøy å kunne ta frem ting som man selv har brukt som barn! Håper du har kost deg i kveld, og ønsker deg en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 6. hehe, mitt inntrykk av dine syegenskaper har du skapt selv! ;) hehe! men jeg tror likevel at en så kreativ og driftig dame som deg klarer akkurat det hun vil klare!

  Kjempesøt stol med like søt pute :)
  Så ut som flotte turforhold i skogen! Men jeg liker høsten jeg da ;) med regn og det hele! hihi!
  Tusen takk for søt henvisning til bloggen min :-D
  ha en strålende helg!
  Klem fra
  meg :)

  SvarSlett
 7. Disse barna vokser så fort at det nesten ikke er gøy...savner babytiden på mange måter,sukk. Høres ut som du har hatt en herlig kveld,godt med litt stille hus innimellom!! klem

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)