onsdag 16. september 2009

Har endret litt i gangen min:)

Jeg lider litt av et lite problem... Det heter å konstant måtte endre noe. Dersom jeg har gjort en ting i huset ender jeg som regel med å gjøre 100 forskjellige ting. Det baller seg liksom på og når jeg først har tatt på meg endringsbrillene virker det som om jeg har fått et voldsomt skarpsyn:P
Denne gangen er det gangen som har fått litt hvitspraypreg over seg:P Slik så det ut før:
Er en bitteliten gang da, så er ikke så lett å få tatt bilder:)

Det er ikke store endringene jeg har gjort da, men jeg har sprayet stumtjeneren min og kurvene i min selvbygde skohylle. Synes det har blitt mye hyggeligere der nå (selvfølgelig- det har jo blitt hvitt;P)
Gangen sett fra den innerste gangen min
Den nye kåpen til Thea har blitt pynt og får henge fremme. synes den er så søt:)
Litt detaljer på kommoden. Klokken er fatisk en gammel lysestake-beholder som jeg har snudd opp ned:P synes nemlig lysestaken var så klumpete så tenkte jeg skulle kvitte meg med den, men flerbruk er tingen:) De første skoene til Thea har også blitt pynt, noe som ikke er like lett for mannen i huset å forstå... han setter de nemlig konstant tilbake i skohylla.. Han kan ikke fatte at sko kan være pynt:P
Tilslutt et bilde av speilet mitt som viser... meg:( Synes det er så kjedelig å ta bilde av speil altså!!! Jeg har jo ikke lyst til å bli med på bildet:P) Gjør meg ikke særlig godt i et motiv heller:P
Litt kjedelig med båndet til Mira hengende der da, men enda har jeg ikke funnet et bedre alternativ:P Kunne jo selvfølgelig fjernet de for bloggens skyld, men sånt glemmer jeg:P
Og her står eieren av båndet og lurer på hvorfor i alle dager jeg tar bilder av gangen ... Eller har hun lyst på en tur ut mon tro:P Jeg setter en knapp på det første, så slipper jeg å ta turen ut akkurat nå:P ( hun sier i fra om hun virkelig må altså... hehe)

5 kommentarer:

 1. Hehe :) Høres ut som et kjent problem det der å alltid måtte endre noe. Blir også hos meg til at jeg dermed forandrer hundre ting i tillegg.

  Men så flott gangen ble! Hvitt gjør mye forskjell, altså. Liker skohylla di, og det gjorde seg med en spray på kurvene og stumtjeneren.

  Ha en fiiin dag! Klem

  SvarSlett
 2. Hehe er nok mange som kjenner seg igjen i det å konstant ha lyst til å endre på noe :P Jeg er hvertfall også sånn! Har blitt veldig koselig i gangen din, det gjør seg alltid med litt hvitspray ;)

  Oppskriften på det teppet jeg skal begynne på er fra en bok som heter Hekling i sommersol. Masse fine oppskrifter der :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for koselig hilsen hos meg, du har virkelig mange gjern i ilden og maaaange gode ideer!! Har sittet å tittet litt nedover i bloggen din nå, og jeg ble sååå inspirert!!
  Ønsker deg en flott dag videre!

  SvarSlett
 4. Hei! :-)

  Så fint det ble! :-) Gøy med forandringer. Skjønner at du gjør litt sånn.. det er sånn jeg og må gjøre. Må ha noe så jeg ser forandringer.. det er jo så artig!! :-)

  Ja, New york er noe annet enn lille Norge! det er helt klart. Oslo ble ganske så lite når jeg kom hjem etter turen.. Alle byer jeg har vært etter har ikke helt klart å måle seg med den byen. Det er helt klart!

  Alt bra med deG? planer for helgen??

  klem klem

  SvarSlett
 5. Det vart fint! Du er flink å ommøblere, endre, og skape nytt av gamle ting. :-) Det er flott:)

  Ønske deg gode dagar!

  Klem Therese Dorthea

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)