torsdag 17. september 2009

God helg til dere alle!!

Nå står helgen for tur igjen og vil ønske dere alle en riktig fin helg:) Her er det jobbehelg for tur så er ikke så mye annet på planen... Det er rart med det jeg jobber hver 3dje helg og de kommer like fort alle sammen. Og jeg tror ikke det er noe som er kjedeligere enn å jobbe helg.. Man går glipp av så mye familekos og tid til å bare nyte å gjøre alt man ikke rekker ellers... men men sånn er det nå bare:P


Når jeg var på Ikea på mandag fikk jeg overtalt mannen i huset til å kjøpe nytt service... jeg er så lei av å ikke ha nok til å dekke på til flere i det samme servicet og synes faktisk at dette creme fargede var skikkelig søtt.. Gleder meg til å kunne dekke på til noen gjester med dette- føler at det kommer mye mer til sin rett enn det gamle...
Men jeg fant også ut at jeg må bli mye flinkere til å planlegge på forhånd... Det er nemlig for stort til kjøkkenskapene mine- så jeg må ha det i vitrineskapet..Helt greit det i og for seg, men jeg liker liksom ideen med å bruke det man har til hverdags. Hver dag er en fest er det ikke slik? Og tanken på at noe er fremme bare i fine anledninger er liksom ikke helt meg. Vil ha det fint hele tiden jeg:P
Jaja med det nye servicet får jeg hvertfall bli flinkere til å be inn på middag og slik at jeg får brukt det nok:)
Nå gjenstår det bare å lære seg å lage mat:P Komfyren og jeg er nemlig uvenner... Men enn så lenge får det være mannen som tar seg av det og:) Og kan ikke si jeg er lei meg for å få servert middag hver dag:P
Ha en flott helg alle sammen!!! Håper dere får brukt tiden til det dere ønsker- og kanskje får gjort noen loppis funn???

18 kommentarer:

 1. God jobbehelg til deg, Therese!
  Vi har kommet oss til vestlandet og nyter det :) Godt å komme hjem til sine egne!

  Ha en nydelig dag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Det er så fint det der serviset. Vi har faktisk begynt å ta i bruk bryllupsserviset, fant ut at det blir jo ikke brukt noe särlig hvis ikke. Så nå skal hver dag bli en fest ;)

  Ha en herlig fredag og ei god helg :) Klem

  SvarSlett
 3. Hei
  Takk for hyggelig hilsen hos meg... Så koselig at du vil følge bloggen min! Det tar jeg som et kompliment. Du har jo en kjempefin blogg, legger meg som følger hos deg jeg.

  Ha en strålende dag, og grattis med nytt servise forresten

  Beate

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar. Jeg hopper jo av glede for hver kommentar jeg får.... hihi

  Kjempe fint service. Det er synd de ikke passer inn i kjøkkenskapene. Og om det er noe trøst så er du ikke den eneste som har kjøpt inn uten å måle skapene først..... hihi

  klem

  SvarSlett
 5. Tittet på dette serviset da jeg var på ikea i går faktisk! Det er veldig fint og koselig. Og enig at det er gøy å kunne dekke til mange i samme serviset :) Gleder meg til å se en bordekning med det nye serviset ;)

  God jobbhelg til deg!

  SvarSlett
 6. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Jeg likte meg veldig godt her hos deg!! Vil gjerne følge hos deg også:)

  Det serviset ønsker jeg meg også, samt den flotte sofaen din:)

  (må bare overbevise mannen om det samme;)

  Ha en fin helg:)

  Klem A-H

  SvarSlett
 7. Så heldig som har mann som lagar mat! Her i huset skjer det berre viss eg har kjøpt inn matvarene, gitt detaljerte instruksar og viss eg held oppsyn med det som går føre seg på kjøkenet;) Men han kjem seg! Når me blei saman, hadde han aldri tatt i ei steikepanne;)
  Veldig fint det serviset:) Eg har likt, og er veldig nøgd:) Ha ei flott helg!
  Klem frå meg:D

  SvarSlett
 8. Kjempefint i gangen din,kjempefint servise!! Det går i hvitt om dagen..klem klem

  SvarSlett
 9. hei! Vet du, jeg jobber tredje hver helg også.Og fri helgene bare flyg av gårde.

  Jeg har samme service som du har kjøpt deg. jeg bruker mitt til hverdags. Er så fornøyd med det. Har nettopp supplert med nye ,for jeg har hatt mitt i flere år.
  jeg liker heller ikke og lage mat. Tror vi har mye til felles:))

  ha ei fin arbeidshelg.
  Klem

  SvarSlett
 10. Hei hei :-)

  Ja det er kjempe deilig å ha fått lagt gulv på torsdagen..men ikke helt ferdig, har gangen igjen.. men da blir det litt rot her og der. Og det er lett å gå på veggen da. For jeg blir litt sliten av rot. Så jeg gleder meg til jeg blir ferdig..har lagt ut noen få bilder. men ikke helt slutt resultatet, må ha daglys for at det skal bli fint.

  Skjønner deg godt, helg jobbing er ikke moro. Gjorde det mye før.. men ikke min forrige jobb så jeg har vært litt bortskjemt.. Og nå som jeg har fått meg ny jobb-så må jeg begynne å jobbe helger igjen :s ikke helt fan av det!
  Prøv å kos deg når du er hjemme mellom jobbevaktene.. Klem klem

  SvarSlett
 11. Takk for skjønn ommentar på bloggen min. Er glad du kom innom for da fant jeg deg også vettu:) Nydelig servis og det er jo en fest hver dag ja:) Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld:) klem monica

  SvarSlett
 12. hei,takker for koselig kommentar på bloggen,alltid like koslige de kommentarene dine:)! var så koselig servise! er jo kjempe gilt å dekke fint bord i hver dagen au:)gangen var kjempe fin forresten,jeg blir like imponert hver gang over hvor kreativ du er !! :) god helg videre:)) klem camilla!

  SvarSlett
 13. Takk for en skjønn kommentar inne på bloggen min.
  Jeg digger dette serviset jeg og har tenkt innvistere i dette. Jeg har et fin servise
  ( mange) men det hadde vært flott å hatt dette til hverdags.

  Jeg liker så godt formen og den gammeldagse og klassiske stilen jeg.
  Ha en herlig søndag. Masse gode klemmer fra Elin:)

  SvarSlett
 14. Tusen takk for koselig kommentar hos meg :-) Slikt varmer. Du har en kjempefin blogg, her kosa jeg meg. Gangen din ble kjempefin! Og servicet du viser her var veldig pent. Ha en flott helg selv om du må jobbe.
  Jeanette :-)

  SvarSlett
 15. Hei. jeg datt tilfeldig inn her jeg og jeg liker veldig godt det jeg ser!!

  Så fint du har det hjemme og jeg er helt enig noen ganger kan lykke kjøpes.. ektorpen er fantastisk... digger gulvet ditt, det gir liv til hele rommet!

  Klem klem

  SvarSlett
 16. Hei igjen..
  ja det er laminat jeg maler, første gang for alt!!
  Lurer fælt på hvor mange dager det skal herde før vi kan begynne å bruke gulvet...

  Klem klem

  SvarSlett
 17. Takk for koselige kommentarer på bloggen min :) Hadde ikke vært inne på din side før...så fint du har det og så kreativ du er :) Legger til siden din jeg :) Ha en strålende søn.!

  SvarSlett
 18. Så flott service du har fått deg. Tror jeg trenger en tur til IKEA snart,jeg og. Må bare vente til neste lønning...hehe. Har begynt så smått med julegavene, så ikke alt kommer i desember,og IKEA har jo litt av hvert for enhver smak:)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)