søndag 20. september 2009

Lopper fra forrigehelg..

Trodde egentlig ikke jeg skulle få til noen innlegg den helgen her siden jeg har jobbehelg og lite fritid:P Men i dag måtte jeg dra hjem fra jobb etter sykt vondt i ryggen og litt for sterke taletter mot den:P Kan ikke beskrive hvor kjedelig det er å ha ryggproblemer i en alder av 25!! Men en må bare leve med det:)Uansett nå sitter jeg her da, litt sausete i hodet mens mannen i huset ser på en elendig fotballkamp... FFk ligger under 1-3 og hvert 2 sekund kommer det noe negativit ut av munnen hans... Skulle så gjerne hatt energi til å ta litt bilder og sånn, men kom på at jeg har glemt å vise frem loppefunnene mine fra forrigehelg...Funn og funn da- jeg visste ikke om at det var loppis og var tilfeldigvis ute og kjørte da jeg så et skilt. Ett kvarter før stengetid var vi der og det var nesten tomt i lokalet:) Da slapp jeg hvertfall bane meg vei for å forsøke se hva de faktisk hadde, men det sier seg jo at de ikke hadde så mye å ta med seg hjem..Men som dere ser så ble det jo litt da ettersom jeg kunne fylle en pose for 50 kr:P De hadde nemlig endel hvitvinsglass der og det er noe jeg virkelig trenger. Ikke noe spesielt med de men er helt vanlige glass som kommer godt med. Og da kunne jeg jo ta med meg den nydelige vasen( som trenger en real pussejobb), den blå glassvasen og et par søte små brikker i samme slengen:P Synes "funnene faktisk ikke var så værst til å ha vært så sent ute!!!
Samtidig vil jeg takke for alle dere søte som kommenterer her inne!! Hver eneste kommentar gjør meg virkelig overlykkelig!!! Deilg å ha dere når kroppen ikke helt følger hodet!!!:P
Nyt siste rest av helgen allesammen!!!

15 kommentarer:

 1. Fine lopper ! Fotball er kjedelig !

  SvarSlett
 2. Så lenge du blir glad av å finne det så er det et funn:) Vont i ryggen er jeg kjent med å da i en alder av 21. Men nå har jeg trent den opp og den funker super bra. Men man må ta sine forholdsregler. Ikke klatre i trær, stupe kråke eller teste ut om man enda får benet bak nakken osv. Jeg har jo prøvd alt dette å det er ikke bra for ryggen. Det med benet bak nakken resulterte også i et brukket ribben. he he

  SvarSlett
 3. æsj, så kjedelig med vondt i ryggen!
  Kjekt at du fant noen ting du likte selv om du kom sent til loppis forrige helg! Håper på nye sjanser for loppefunn neste helg, vel ;)

  God bedring, snuppa!
  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 4. Deilige lopper... lenge siden jeg har vært på loppis nå, får nesten litt abstineser her jeg sitter! Det er jo så gøy!!

  Kos deg videre..
  klem

  SvarSlett
 5. Men hjelpe meg, her var det da mye fint! Så moro når du ikke engang hadde tenkt deg på loppis :) Var litt sånn med meg i dag også... Mye flott fant du i alle fall.

  Må takke deg rett tilbake for alle søte kommentarer du har lagt igjen hos meg. Blir sååå glad :)

  Ønsker deg en super søndagskveld! Klem

  SvarSlett
 6. Så kjedelig med ryggproblemer! Håper det blir bedre, og at dagene framover blir gode!

  Fine ting du har funnet på loppemarked. Det er koselig å komme hjem med ting man er fornøyd med :)

  Ønsker deg en fin start på uken! hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Hei hei!!
  HVis du klikker på bildet av klutene ser du de bedre. legg opp 47 masker på pinnenr.3,5. Strikk annenhver pinne med annenhver rett og vrang og bare rett til ca 29cm. Du kan hekle et par rader med fastmasker rundt eller bare la den være som den er.
  Lykke til!!
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei og tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min.Fine loppisfunn du viser!Håper virkelig at ryggen din er bedre nå,for jeg vet stort sett alt hva det vil si å ha ryggsmerter.Er opperert fire ganger og en av disse Ble Fixering,dvs,AVstivning i ryggen.Men ble nytt prolaps under dette igjen,så ble opperert nov-08 siste gang.men sliter enda veldig mye,med venstre fot og smerter i rygg.Så lever stort sett daglig på smertestillende.Ja,ja så sånn er det.Ønsker deg masse god bedring,klem

  SvarSlett
 9. Hei, Therese!! Takk for tips! Den vedkurven var jo kjempe-flott!! Men den har de vel neppe lenger nå?! Skal ta en tur innom butikken uansett;)

  Ha en strålende mandag!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 10. Huff..så kjedelig med ryggsmerter...
  Jeg har selv whiplash, som ofte forplanter seg nedover i ryggen, så vet hvor vondt det kan være:-(
  Men det er som du sier,- en må lære seg å leve med det, og godta situasjonen.

  Håper du er på bedringens vei etter helgen!

  Ha en fin uke:-)

  SvarSlett
 11. Hei!

  Lopper er GØØØY! Man kan jo finne så mye fint og praktisk som andre ikke har hatt bruk for!

  Ha en fin dag og håper du kommer til å syns det er gøy her inne i vår interiør-verden!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 12. Hei :-)

  Kjett med vond rygg da....men godt du har funnet deg noen nye lopper som du er fornøyd med :-)

  Ha en fin ny uke og god bedring :-)

  SvarSlett
 13. Det var fine kupp som sto igjen så sent på et loppemarked syns jeg! Den muggen var spesielt veldig søt :) Håper det går bedre med ryggen din!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 14. Huff, stakkar! Eg har kronisk prolaps i ryggen, så veit korleis du har det! God betring til deg:)
  Veldig fine loppefunn:)
  Ynskjer deg ei flott veke:)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)