søndag 27. september 2009

Lapp på lapp, men lite søm:P

For noen måneder siden fant jeg ut at jeg skulle begynne å sy... Jeg hadde jo en maskin stående da og det kunne jo vært greit å bruke den til noe... Enden på visa var at jeg bestemte meg for å sy intet mindre enn ett lappeteppe.... Hva jeg ikke visste sier jeg bare:P

Jeg gikk derfor iherdig til verks og problemene startet i det jeg skulle tre inn tråden. Det brukte jeg som nevnt tidligere ikke mindre enn en time på å finne ut av... Jaja jeg ga meg ikke av den grunn og tenkte at det kunne da ikke være så vanskelig eller tidkrevende å sy sammen noen lapper...

Helt til jeg fant ut at jeg måtte sikksakke rundt hver eneste lapp... Det hadde da ikke jeg tenkt på- trodde det var bare å sy sammen noen lapper jeg!!! Lo litt for meg selv og sa jaja jeg blir vel ferdig til jul. Sa det i grunnen med et smil om munnen for tenkte at det kan da ikke ta så lang tid!

Men jeg trekker det hele tilbake!!! Og setter ny frist til påske!!! Etter å ha sydd og sydd de siste dagene jeg jeg knapt nok lenger på teppet og begynner å bli en smule lei:P Men vi gir ikke opp!!!

Ellers har helgen flydd av gårde med loppis og svømming på lørdag. Og i dag har vi vært på skogtur med barselgruppa. Det skulle egentlig vært en sopptur, men ettersom vi ikke fant en eneste sopp kan det vel ikke direkte kalles sopptur:P Det var uansett utrolig hyggelig og vi koste oss med bål og pølser:)
Etter det bar turen til svigerfar og Tone på middag. Nam!! Er mett enda faktisk!!! De hadde kjøpt noen utrolig søte støvler til Thea!!! De var så søte og det beste av alt er at de var ett nr større enn de hun har så de kan hun bruke lenge!!
Synes det er så flott at de ikke er så høye og!!! Tusen takk til bestefar og Tone fra Thea ( og mammaen:)
Tilslutt vil jeg takke for alle tipsene om limingen av lysestaken min. Jeg skal løpe i butikken allerede i morgen:D

15 kommentarer:

 1. Haha! Takk for dette innlegget - har nemlig selv gått med tanken om at "et lappeteppe skal jeg da fort greie, sånn for å starte med noe." Det er vel ikke så lett som man ser for seg :)

  Det ser fint ut da, det du har sydd! Og du er jo godt i gang. Følger spent med videre ;)

  Søte støvler, ja. Natta :) Klem

  SvarSlett
 2. Hehe, du er morsom du Therese!
  Men det lille du har sydd ser jo veldig lekkert ut da! Rart at dette innlegget kom i dag, for jeg tenkte på lappeteppet ditt senest i går! Lurte på hvordan det gikk, men nå fikk jeg jo svaret! :-p Tenker du klarer å få det ferdig til ju... jeg mener påske!

  Kjempesøte støvler!
  Klem

  SvarSlett
 3. Det du har sydd ser jo sååå flott ut da :)
  Nydelige farger.. Så søte støvler.

  Ønsker deg en flott uke. Klem fra meg..

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen. Så heldig du er som har fri mandager:) Kan tenkte meg det er deilig!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Hei hei:)
  Og takk for hilsen inne hos meg. Små kjendisen - det er meg det;)
  Jeg har som sagt brukt malingfargen letthet. Da vi malte kjelleretasjen så kjøpte vi Sense maling, men siste spann jeg kjøpte på fredag var Lady. Det viktigste er jo at fargekoden stemmer.
  ellers så ble jeg kjempeinspirert av deg med den kromsprayen. Jeg har kjøpt sølvspray på Europris og er fornøyd med den. Men har tenkt som deg at jeg vil ha litt mer skinnende. Så nå skal jeg kjøpe krom og få spraya litt småsaker. igjen. Er liksom så veldig lenge siden sist;)
  Håper du får en flott dag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 6. heheh..du er såå søt! Eg lo når eg leste dette innmlegget! :) Lykke til med teppet - kanskjedet blir ferdig til jul likevel!

  SvarSlett
 7. Hei! Artig fortalt om lappeteppet - jeg har gått på nøyaktig samme "smellen" hehe :) Takk for tipset om navnefesten, jeg skjønte hva du mente - og det var en utrolig god ide! Takk :) ha en strålende uke!!

  SvarSlett
 8. Hehe morsomt å lese! Ja lappeteppe det tror jeg ikke jeg skal hive meg utpå enda :P Men det ser lovende ut hos deg foreløpig da :) Blir spennende å se!

  SvarSlett
 9. For noen herlige støvler!!
  Og det ser ut til å bli et kjempe flott lappe teppe..tenker det er litt av en jobb!!

  God kveld:)

  SvarSlett
 10. De støvlene var utrolig fine! Gøy med motebevisste besteforeldre :) Er det tilda-stoff du bruker til lappeteppet ditt? Det var vertfall veldig fint. Kunne tenkt å lage et sånt selv :) Lykke t me syprosjektet vertfall...ser ut som du har kommet langt på det allerede! :)

  SvarSlett
 11. Hihi, du er så morosam! Ser ut som om teppe blir fint i alle fall:) Håpar du har ei flott veke!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 12. Hei igjen! Gøy du likte rutene jeg hekler. Jeg kan godt sende deg en enkel forklaring på mail hvis du vil ;)

  SvarSlett
 13. Hei! Deg har jeg ikke vært innom før! Fin blogg du har, her skal jeg kose meg mer med tittingen! -og så hadde du jo et fint bloggenavn, ikke langt ifra tittelen på min egen blogg!

  Nydelige støvler og lykke til med prosjekt lappeteppe!

  SvarSlett
 14. Jeg har også kjempelyst til å lage et lappeteppe. Men nå tror ejg så sannelig at jeg fikk litt prestasjonsangst. Kanskje jeg venter for å se hvordan ditt blir;)
  Ha en fin kveld.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 15. for en fantastisk blogg! Veldig inspirerende :-)

  De støvlene var veldig flotte :-) Vet du hvor de er kjøpt ?? ;-)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)