søndag 11. oktober 2009

Et glimt av Theas rom

I dag har jeg lyst til å vise frem et lite glimt av rommet til Thea.

Her er rommet hennes sett fra døra. Det er et lite og trangt rom så det er ikke så lett å ¨å tatt bilder av, men jeg prøver for det:)På rommet står det en expedit hylle. Ikke det mest romantiske og flotte, men utrolig praktisk iforhold til oppbevaring av leker og vi slipper å ha de utover hele rommet. Det skal egentlig være to rosa kasser til der, men ettersom jeg ikke tenkte riktig klart på min siste Ikea tur ble det bare med 6 hjem. Skal kjøpe to til neste gang jeg er der da så det blir mer helhetlig. Denne gangen skal jeg ikke ha med meg en sofa hjem heller- så hodet er nok litt mer på plass:P


Pysjen får henge på en egen knagg. Her skal det opp en tallerkenhylle, men så langt hadde jeg ikke kommet da bildet ble tatt:) Legg merke til de to koffertene- jeg synes de er så søte:)

Sengen til Thea. Vurderer å male et veggord på veggen der, men får ikke helt bestemt meg for hva jeg skal male. Har litt lyst på "Always kiss me goodnight", men dette har jeg jo på soverommet så synes det blir litt teit. Noen som har noen ideer om hva det kan stå? Kjolen på knaggen er en kjole jeg hadde da jeg var liten, bildet er brodert av oldemoren til Thea og vinflasken er helt spesiell og det står little prinsess på etiketten.
Stolen er en ikeastol som jeg har malt på. Det er en gave til navnfesten hennes og på sidene står det fødselsvekt og lengde- Bakpå har jeg malt noen ord fra meg og Mannen i huset i anledning navnfesten.
!!
Ellers flyrdagene som bare det om dagen. Lørdag var det loppis og jeg fikk med meg litt småsaker derfra etterpå bar det rett ut i skogen før jeg dro på kveldsvakt. HAdde planer om å plukke mose og tyttebærlyng,men det fikk jeg ikke tid til. Aldri mer vogn på en haug med røtter sier jeg bare!
ø
I dag dro vi rett ut til gamlebyen etter jobb med et vennepar og søte pittelille Emilie. Ble en tur på Peppes og Thea var i sitt ess som vanlig. Drakk nesten et helt glass eplemost så var helt gira på slutten av dagen... Men en koselig helg alt i alt:)
å
Nyt siste rest av søndagen!!

22 kommentarer:

 1. Så gørr kosli et rom!! ordentlig jentete og søtt! :) var veldig fint med den hvite skjenken med rosa kurver i ,så så ryddig og fint ut. Hadde vært kjempe fint med et veggord over senga, "sov søtt,lille venn" synes jeg er koselig:) har vurdert å male god natt sangen jeg pleier å synge for Malin på senge gavlen hos. Du finner sikkert på noe fint du som er så kreativ:)

  SvarSlett
 2. Sååå koselig rom! Nesten så det rykker litt i eggstokkene her.. hehe.. så moro å lage et barns drømmerom:)
  Ha en fin søndagskveld

  klem Hege

  SvarSlett
 3. Sååå koselig!!! Og ryddig! ;)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig søtt rom:-) Og den stolen var jo bare skjønn!

  Ha en flott kveld:-)

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Herlig å få se fra andres barnerom synes jeg:) Og dette var jo veldig fint! Jeg har også tenkt på et veggord over sengen til min datter, og vurderer "Her sover en prinsesse":)
  Ha en fin kveld!
  klem, Lene

  SvarSlett
 6. For et nydelig prinsesserom :) Så koselig å få en titt inne hos Thea, der har hun det birkelig fint! Mange fine løsninger.

  Her inne er det mange fine forslag til veggord hos barn: http://stickywords.net/Kids.html

  Ha en fin kveld videre! Klem

  SvarSlett
 7. Takk for koselig kommentar:)
  For eit fantastisk hjem du har:)Å ein nydeleg blogg:)Lille Thea var sååå nydeleg!!Så rommet hannar sto veldig i stil med ho:)
  Likte bloggen din så godt at eg vil legge meg som følger!

  SvarSlett
 8. Hei!
  Så koselig og fint det var! Nå ble jeg enda mer bestemt på å få tak i en expedit hylle til rommer til vesla.
  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 9. Helledussan for et koselig barnerom!! Nå fikk jeg mange gode ideer til Emmas neste rom :) Stolen var utrolig søt. Så flink du er! :) Er lysekronen fra Ikea?

  Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 10. Så nydelig prinsesserom!! :-) Thea er heldig!

  SvarSlett
 11. Nydelig rom,med mange vakre detaljer...Kan nok tenke meg prinsessen er stolt:o)

  SvarSlett
 12. Et fantastisk nydelig rom :) Tenker jenta di stortrives der! Kjempefine detaljer, og duse fine farger!

  SvarSlett
 13. Så koselig jenterom :)
  Der trives hun nok....

  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Det var jammen et nydleig rom!! Bor vel ingen rare der..?? nattaklem

  SvarSlett
 15. Et NYDELIG rom til en NYDELIG prinsesse!!
  Jeg er mektig imponert over stolen, så flink du er, Therese! :)

  God natt, du søte!
  Stor klem!

  SvarSlett
 16. Så kjempemydelig rom du har til den lille prinsessen din =) Den stolen var jo utrolig skjønn, du er flink til å male vettu :-)

  Veggord er noe jeg har tenkt på selv også i det siste til lille gutten min.

  Jeg har tenkt på følgede på selve sengen på enden: Lillegull, Drøm søtt, søte drømmer

  Klem fra meg

  SvarSlett
 17. Så nydeleg dottera di har det! Du er så flink:)
  Verkeleg flott rosa rom:)
  Ha ei herleg veke!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 18. Åå, for et søtt og GJENNOMFØRT rom!! Du er skikkelig flink med innredning og sånn!!

  SvarSlett
 19. Oj.. så fint barnerom.. Fikk lyst til å pusse opp rommet til vesla nå. Men må nok vente litt.. men nå har jeg ihvertfall en ide om hvilke møbler jeg skal ha ;) Synes det var så fint med det vitrineskapet på veggen.. Søren at jeg ikke kjøpte det jeg så på ett loppemarked :/ hehe.. Ha en god kveld. Titter innom her igjen.

  SvarSlett
 20. hvilket nydelig barnerom, helt utrolig vakker og herlig inspirasjon. Prinsessa vår skal nemlig få rom på loftet etterhvert og da skal vi male og pusee opp til henne,kjenenr jeg gleder meg virkelig og jeg har allerde kjøpt inn et par småting som hun skal få:) ønsker deg en nydelig tirsdag:) klem fra Monica

  SvarSlett
 21. Åhh, så søtt.. Kunne tenkt meg til rommet selv jeg:-) Glad i rosa som jeg er! Den stolen du har malt var utrolig fin- flink du er!
  Litt spesielt med en vinflaske på barnerommet da *knis*.
  Hvilket bilderedigeringsprogram bruker du foresten? Var stilig med de kantene og med tekst på bildene.
  Klem J.

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)