fredag 9. oktober 2009

Helg igjen og litt puslerier:)

Da var det helg igjen og denne gangen er jeg ikke så entusiastisk siden det er tid for den berømte og forhatte jobbehelgen igjen:P Det er rart hvor fort de kommer og hvor lite jeg liker de.. Det er noe spesielt og hellig med helgen på en måte!


Men takket være Laila Johannes tips fra min vinterverden, og min mammas handletur, ble det noen pletter i luften på meg i dag:) De har fått hedersplass på vitrineskapet:)
/
l

Mens vi har kost oss med gullrekka har jeg også malt litt:P For en tid tilbake kjøpte jeg et pottesett på panduro. Men da jeg fikk planter i pottene så det bare rart ut på brettet. Jeg tok de derfor hver for seg og brukte brettet til krydder i stedet.
l

j
ø
ø
ø
Etter å ha lest litt i den nye boka mi ble jeg så inspirert så malte krydder på brettet:)
Synes det pynter så fint opp med malt skrift:)
p
p
Nå er det på tide med litt senkveld før jeg skal lade opp til loppis i morgen:) Jeg rekker nemlig det før kveldsvakt:P
ø
Ha en fin helg allemann!!!

7 kommentarer:

 1. Nydelig krydderboks! Flinking altså!
  Gleder meg til loppis i morgen! Sommerfuglene er på plass og albuene er spisset til bristepunktet ;)

  Ses i morgen, snupp!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!
  Lykke til på loppis, tenker å få med meg et i dag jeg også!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Du er stødig på hånden :-)
  Lykke til på loppis.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så flink du er! Ha ei flott jobbehelg:)
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 5. Hei hei frue. Go jobbehelg. Ja, det skjønner jeg. Når jobbehelgen kommer, så har det gått så alt for fort siden sist. Ønsker deg en go helg. Takk for koselige ord inne hos meg. STOR KLEM

  SvarSlett
 6. Hei så flott krydder"boksen" ble!! Du spurte på bloggen min hvor jeg kjøper Tilda bøker, og du har helt rett på Ponduro, men jeg har også kjøpt i nettbutikken Capris. Faktisk så er de til tider billigere!! God "Loppejakt" :-)

  Klem

  SvarSlett
 7. hei hei! så fint det ble med den "krydder" skriften" har au en boks jeg har lyst til å skrive det på,men klarer ikke det på fri hånd,bruker du sjablong eller er du bare så stø på hånda?? :) Ang. de frk Grene oppvask børstene,så var det på nordby senteret jeg kjøpte de ja,de lå nesten helt borte med kassa, i en krok der. kan du har vært så uheldig at de har vært utsolgt hver gang du har vært der?? :) kan jo være noe de har fått inn nå,du får bare løpe å kjøpe;). ha en fin dag!! :)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)