torsdag 8. oktober 2009

Min fantastiske ferie dag:D


I dag skulle jeg egentlig jobbet kvelden, men fikk ordnet meg en ferie dag. Det er rart hvor deilig det er å ha fri når man egentlig skulle ha jobbet altså!! Nyter dagen til det fulle og sitter bare å koser meg. Starta helgen litt for tidlig med litt godis- og var å hentet den nye boka mi i stad som nytes!! For en herlig bok!!! Og så billig!! Bare 109 kroner på http://www.capris.no/.
/
/

I dag har jeg ikke gjort noe som helst.. Bortsett fra å kose meg selvfølgelig:P Det eneste praktiske jeg har gjort er at jeg endelig fikk limt lysestaken min.

Superlim er virkelig tingen og man kan ikke se at den er limt engang!!! Så får vi se hvor lenge den holder:D
/
/

Jeg og Thea har hatt en skikkelig kose dag i dag. Det begynte med at hun fant ut hvor smykkene mine er lagret. Dermed har det vært full pynting på gang her hjemme og både hun og huset har fått på seg en dæsj smykker.Skikkelig konsentrert om å få på seg mest mulig av mammas stæsh:D Til og med hunden i huset fikk på seg litt smykker:)
/
/

Etterpå gikk vi en tur til Gamlebyen i Fredrikstad. Kikket litt på ender, gikk på cafe og lekte på lekeplassen:) På vei hjem gikk jeg innom en bruktbutikk og fant meg et blad som heter håndarbeide fra gamledager. Masse nydelige broderier og hekling. Oppskriftene er hentet fra ulike gamle gods.

Falt spesielt for disse putetrekkene med mellomlegg som jeg tenkte mamma skal få lage til meg:D Elsker slike putetrekk!!!
7
7

Men nå skal resten av feriedagen nytes med en aldri så liten bloggrunde:)

Ha en fin kveld allesammen!!!

8 kommentarer:

 1. Det høres ut som at du har hatt en helt herlig dag! Datteren din er supersøt. Skjønner at det er stas å pynte seg med mamma sine smykker.

  Nå begynner jeg å bli reiseklar, så dette er nok min siste kommentarrunde før ferien. Så ikke tro jeg har glemt deg om det tar en liten stund før du hører fra meg igjen;)

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 2. Å den boken skulle jeg veldig gjerne hatt også. Pluss den skålen med godis :-) He he.... Unger de er altså så skjønne, og de har så mye glede av så lite :-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. SÅ deilig med litt ferie :)
  Skjønne Thea var bedårende med mammas smykker!

  Bra dere har kosa dere i dag! Neste gang forventer jeg å få være med på tur altså! hehe!

  Og til slutt - det bladet var genialt! Jeg kunne tenkt meg å lære å sy sånn mellomverk... hmm... låne? :P

  SvarSlett
 4. Hei
  Super søt liten jente du har! Også så fine bilder fra hjemmet ditt!

  Jeg vil også ha bok...

  Snart god helg
  Beate

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder av søte Thea med så flotte smykker :) Høres ut som en fin dag! Den boka er fantastisk. Jeg blir aldri lei.

  Og sånne putetrekk er virkelig lekre!

  Ha ei god natt :) Klem

  SvarSlett
 6. Hei :-)

  ja den boken har jeg også :-) Kjempefin og inspirerende :-)

  Har kjøpt måleren på ett kjøpesenter i askim...ved østfoldbadet...husker ikke hva senteret heter...men interiørbutikken hadde kjempemye fint :-)

  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 7. Koselige bilder, høres ut som en fin feriedag ja!

  Ønsker deg en riktig fin helg:)

  SvarSlett
 8. Hei! Så flott blogg du har :) Første gang jeg er her! Må høre, er stuebordet ditt et bord fra Bohus som heter Bombay? Jeg har det, og vurderer å male det.. Om du har gjort det selv, var det stor jobb? :)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)