mandag 23. november 2009

Har snikpyntet litt til jul:P

Vet det er i overkant tidlig, men i dag har jeg snikpyntet bitteltt til jul her hjemme. Gleder meg så veldig til å få pyntet her så tar det gradivs i uken som kommer tenkte jeg- slik at alt er klart til  advent. :p


Tyttebær lyngen på hjertet mitt har holdt seg like fin enda. Her har jeg brukt barnematglass til å støpe lys i. Smeltet bare noen gamle rester av røde kubbelys og helte i glassene. Hadde også litt luleduft i stearinen- så nå har det blitt herlige duftlys som jeg har pyntet.Har rett og slett skrevet ut bilder, svertet siden med distressink for å få et litt "gammelt" utseende på arket  og teipet de på med bobbelsidig teip.

Det er kun gangen min som har fått en litt tidlig innføring av det røde. Jeg bruker nemlig ha alt feridgpyntet til første advent, og setter ikke frem litt etter litt. Her i huset er det jul hele desember- og så fort desember måned er over blir jula kastet ut. Da er jeg nemlig LEI. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har stått 1 januar og ryddet, vasket og fjernet juletreet samtidig som jeg har vært utrolig dårlig fra gårdsdagens nyttårsfeiring.  Et år kastet jeg faktisk ut juletreet ut med julebelysningen hengende på. Jeg var nemlig så sjuk ( og kanskje litt full enda :p ) at jeg ikke registrerte at jeg ikke hadde tatt av lysene. Dette fant jeg ikke ut før midt i februar da treet skulle kastes på fyllinga:P)Hjemmelagd kremmerhus som jeg har hatt julete blanding i.. Dufter nydelig!!Dette skiltet kjøpte jeg for noen uker siden og var tenkt som en vaskepremie til meg selv... Enden på visa var at jeg koste meg med skiltet og at det ikke ble noen husvask den helgen.. Tror ikke dette med vaskepremier fungerer for meg... I hvertfall ikke som en premie jeg kjøper FØR jeg faktisk har vasket:PJeg har også pyntet noen kubbelys. Utrolig enkelt og dekorativt. Bare å skrive ut motivet man ønsker på et vanlig papirark, legge på lyset der man vil ha det og stryke det på med litt bakepapir i mellom.  Hvor brannsikkert det er er jeg litt usikker på da.. Noen som har prøvd?


Tilslutt må jeg takke for alle de flotte kommentarene på julekortet mitt!! Blir  innmari gla av hver eneste en!!

16 kommentarer:

 1. Hei!
  Så masse fin pynt du har! Kommer til å bli skikkelig koselig hos dere.
  Sjøl pynter jeg ikke før lillejuleaften, og treet blir ikke pyntet før juleaften. Og pynten er oppe til 20. dag jul. Har kanskje tenkt å begynne å pynte litt før i år som et prøveprosjekt, men det kommer neppe noe pynt riktig enda. Men det er meg da...
  Så flotte julekortene dere kommer til å bli, en riktig liten juleengel dere har!

  SvarSlett
 2. LITT førjulspynt sa du...? :p
  Fint ble det iallefall! Flinka!
  Gleder meg til å se ditt julehus, snuppa!

  SvarSlett
 3. Masse fint du har laga! Morsomt med den vaskepremien, hehe... Her krevst det nok ein del rydding, før pyntinga kan starte, har blitt litt for mykje einsidig arbeid ved symaskina, og det har gitt seg utslag i litt forsømte andre deler av huset... Men til helga skal det nok bli ein start iallefall.

  SvarSlett
 4. Nydelige ting du har laget!! Jeg og en vennine tenkte vi skulle prøve oss påog dekorere lys og fyrstikkesker ikveld. Legger sikkert ut resultatet:) Håper vi får det til like fint som du, for dette var virkelig lekkert!!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Hei...Takk for oppmerksomheten på min side, ble glad for at du la igjen en hilden!! Kjempeflink du er til å dekorere da, og takk for et kjempebra tips ang deko på lys. Trodde ikke det var så enkelt å få et papir til å henge fast på et lys, hvor mye varme brukte du på hjernet??? Kjempelekkert julekort du har laga og du prøv og rydde ut juletreet et par dager etter nyttår, kansje du ser på det med andre øyne ;)) Klem

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ så koselig:)Gleder meg til resten for du er veldig flink:)Tusen takk for så gode helsing frå deg:)Blir så glad:)
  Ja,treet er sjølvhogd etter at familien flint var på skogstur på søndag:)
  Ønsker deg ein flotte dag:)
  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 7. Så mye flott- må innrømme at jeg gleder meg til å se huset med det rare i ferdigpyntet til jul- kan tenke meg det er fantastisk!!

  Ha en vakker tirsdag:-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Her klør det i fingrene for å pynte til jul. Har bestemt meg for å klare å holde meg til helgen.
  Men jeg har hengt opp de røde gardinene mine;o)
  Flotte lys du har laget!!

  SvarSlett
 9. Så nydelige bilder, godt at du også har begynt å pynte litt:-) Går sikkert bra å tennne de, bare du følger med, men de er jo så fine, så ville vel nesten ikke gjort det:-) ha en findag:-) klem Stine

  SvarSlett
 10. Så koselig :O) Jeg må også inrømme at jeg har begynt litt:)

  SvarSlett
 11. Så koselig du har pyntet.. Jeg gleder meg som en unge til å gå til verks.. Lysene dine og kremmerhuset ble kjempefint.. Artig å lae noe selv;)
  Lykke til med resten av pyntinga:) Gleder meg til å se ditt julehus..
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 12. Hei så fint du har pyntet. Gleder meg til å se resten.
  Ja, det er fortsatt plass. velkommen skal du være.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 13. Tusen tusen takk for tipset om art medium!!
  Det skal utprøvast ved første anledning:)

  Anita

  SvarSlett
 14. Riktigt flott alltså - så mycket fina ting!

  Kram Joy

  SvarSlett
 15. jeg tok opp julepynten nå ikveld fordi jeg pleier å pynte fra 1 des:) nå ligger alt bare hultertilbulter;)) rundt på spisestuebordet:) hihi.. gleder meg til å dandere rundt.

  klem Lillan:)
  PS: jeg pynter alltid tidlig da jeg synes dagene før jul er mest kos:) Julen for meg er hele desember måned. Etter det er jeg ferdig med jula:O)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)