torsdag 26. november 2009

Litt nytt på soverommet mitt:)

Til jul har jeg alltid brukt å ha rødt sengetøy på, men i år orker jeg ikke dette. Jeg sover så urolig i rødt så i år beholder  jeg det lilla:) Har allikevel klart å presse inn litt nytt på rommet:)


Et kremmerhus må til her inne også for å få litt julefølelse:) Synes de er så koselige. Disse har fått litt tyttebærlyng og lerkegrener .


På senga har jeg sydd en pute med bilde av Thea på. Litt vanskelig å se på bildet da:)Soverommet vårt er ikke stort, men jeg har allikevel følt at det har vært så tomt på den ene veggen. Ikke lett å finne noe som er smalt nok å ha der da siden den lillegulvplassen er passasje. Ikke like greit for Alexander å rulle seg over meg når han skal opp klokka 5 for å komme seg ut av soverommet. Og  helt ærlig så tror jeg ikke at jeg hadde blitt veldig blid selv heller:P 

Men da jeg ryddet litt på kontoret her om dagen fikk jeg en ide om å snu billybokylla mi og bruke den som " pyntebord" Bokhylla er jo så smal så det passet perfekt! Særlig pen var den jo heller ikke fra før heller. Over der slang jeg en duk  og jeg har masse plass til å oppbevare bøker inne i hyllen. Den rommer faktisk mer nå som den ligger:) Lysestaken på bildet er et av mine siste loppisfunn... Synes den er helt herlig- og fargen er ikke sort , men rusten bronsefarge rett og slett:)


12 kommentarer:

 1. Kjempe koselig soverommet dykkar da:)Så smart løysing du har funnet da;)
  Enig,kremmerhus med litt grønt i er lekkert!
  Eg likar godt trange rom,intimt å fullt:)Hihi:)
  Ønsker deg ein flotte dag:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig soverom dere har. Og den bokhylleløsningen synes jeg var ganske genial. Vi har også en vegg som jeg føler er ganske tom. Kanskje gjør det samme? Har nemlig en Billy stående jeg også;)
  Ha en fin helg.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 3. Så koselig soverom!Hvitt og delikat!
  Nydleig puter du har sydd, med bilder av gulljenta :)
  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 4. Så flott.. og det var smart å snu bokhylla :)

  Ha en fin dag.. Anya

  SvarSlett
 5. Så lurt med Billy-hylla, da!
  Du er en kreativ sjel, Therese!
  (Men husk: neste gang du kommer på noe så lurt, så sender du det inn som tips i BoligPluss.)
  Soverommet deres en inbydende, og den puta med Thea på var kjempesøt!

  SvarSlett
 6. hei du kreative mor:) så koselig soverom dere har:) takk for tips om rødt senge tøy,da giddder jeg ikke legge på det,er deilig med en litt jule fri sone au. hvis ikke blir e så lei;) det bilde av thea var jo skjønt da,åssen har du gjort det?? var jo kjempe lurt med den kanta billyen!! trur e må kopiere den ideen;)

  ha en koselig pynte helg, og kos deg meg gløgg og pepperkaker til søndag:)

  klem fra meg

  SvarSlett
 7. Det ble jo kjempe koselig, og veldig lurt, ser sikkert mer ryddig ut også:-) Du kan jo ha et bilde eller et speil over, for å fylle det opp eller gjøre det mer praktisk:-)
  Nydelig soverom værtfall..Vi holder på med vårt, hmm er ikke helt sikker hva jeg skal ha enda, har bare gjort ferdig den første delen hehe..Men hvor har du kjøpt hylla som er over sengen, den var kjempe fin:-) klem Stine og gog helg...

  SvarSlett
 8. Kjempekoselig soverom dere har.. Helt enig med det røde sengtrekket.. uvant å sove i rødt:)
  Veldig kreativt og lurt det med den bokhyllen.. Koselig med litt jul også på soverommet..
  Ha ei fin helg.
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 9. Næmmen! Hadde ikke fått med meg dette innlegget her, jeg! Så fint det ble, da! Nå skjønner jeg hva du mente med den bokhylla... haha! Litt treig i nøtta :p

  Supersøt pute med bilde av Thea! Det er jo igrunn en fin julegaveide... *notere*

  Håper du koser deg i kveld!
  Klem!

  SvarSlett
 10. deilig og hvitt soverom. Har også hørt at rødt ikke er bra for søvnen..
  god helg og klem

  SvarSlett
 11. Hei :) Stikker innom en liten tur for å fortelle at du har vunnet følger-konkurransen inne hos meg! Hvis du tar en titt på innlegget på bloggen min og sender en mail med adresse og slikt, hadde det vært fint :)

  Juleklemmer fra Stine

  SvarSlett
 12. Gamletrehus.no søker interiørbloggere. Jeg ser på FB at de ikke har kommet i kontakt med mange nok ennå, så jeg videresender denne:

  Kanskje besøkere av denne bloggen også har noe å bidra med?

  http://www.facebook.com/home.php?filter=fl_93311066786#!/pages/Gamletrehus/150676528288739

  Mvh
  Eva Schafferer (privatperson interessert i interiør:)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)