mandag 14. desember 2009

Har pynta litt ute:)

I går kom endelig kuldegradene hit og litt frost. Jeg dro derfor med meg den forhatte nisseesken min ut og tenkte jeg kunne plassere de der som en aldri så liten unnskylding for å ikke ha de inne:P

Kan jo ikke pynte med de inne så lenge jeg har stilt de opp ute ikke sant??En potte med litt granbar har fått plass på en gammel stubbe.Ettersom vi har fjerna endel trær her og ikke fått rota oss til  å fjerne stubbene enda har jeg noen å sette litt pynt på


Porten min har fått seg en aldri så liten girlander.. Hadde kjøpt inn for verandaen, men det så så teit ut at porten fikk en omgang i stedet:PFakkelholderne er på plass med noen røde sløyferEn snøkrystall jeg har skjært ut og dryssa perler på.. Bli litt av et perlekaos så det ble med denne ene:PPå trappen til verandaen har jeg satt norges glass med lys i. En gammel melkeflaske har fått litt lerkegreiner i segOg i det ene rede blomsterbedet vi har i innkjørselen har jeg satt opp et bord, med en klokke laget av hønsenetting og lys i. Ideen fant jeg i en blogg for lenge siden, men har glemt hvor det var. Ble minnet på det igjen da Laila Johanne i Min vinterverden hadde laget det samme:)

Nå er det trappa som står for tur, men den får jeg ordne med etter jeg har vært inne og fått meg litt varme:)

Ha en fin dag!!

15 kommentarer:

 1. Hei på deg!

  Jøss,så koselig dette var da;)
  Skulle så gjærne ønske at jeg kunne gjøre slik her hjemme,men det ser ut som en byggeplass og det er så mye som er halvferdig at føler at det ikke er noen vits..

  Jeg får glede meg til neste år heller og over at andre får det til..;)
  Flinkis!
  Klem C

  SvarSlett
 2. Så lurt å sette litt pynt ut da...og da er jo nissene i bruk:)

  SvarSlett
 3. Så fint du har pyntet:) Fikk skikkelig julefølelse av bildene dine (og det skal litt til for om dagen..)

  Hmm..er fortsatt veldig usikker på om jeg skal beholde lys antikk i gangen eller om strøk nr to skal få en litt lysere farge. Gransket bildene dine litt siden du sa at det var lys antikk dere også hadde på veggene, synes de hvite møblene dine var utrolig fin til fargen:) Tror jeg skal skru opp møblene mine og "prøve" de mot fargen for å se om det kanskje ikke er så ille som jeg tror;) Tilbakemelding kommer!

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. ÅÅ nydelig bilder:-) Veldig fin girlander, hvor har du kjøpt den?klem Stine:-)

  SvarSlett
 5. Åh, så koooooselig det var i hagen din nå! Girlander på porten ble jo bare herlig! Flinking :D Gleder meg til å se julehuset ditt i morgen :)

  SvarSlett
 6. såå koselig!! :)) det er igrunn veldig praktisk med litt stubber rundt omkring;) og dekorativt egentlig synes jeg:) så greit å få plassert noen nisser ute;) trur det hadde vært høylytte protester fra tulla her hvis e hadde satt nissene ut i kulda,de hadde jo blitt kalde;)) ang, juletrær ja,det er sjølhogst en plass her i nærheten til helga,så trur vi får ta en tur dit:) (er vel tryggest det så vi ikke får en skau eier på nakken!! :) )

  ha en fin kveld og ny uke:)

  klem camilla:)

  SvarSlett
 7. Så koselig du har det både ute og inne! Blir kjempe inspirert av deg :)

  SvarSlett
 8. ÅÅÅÅÅÅH!!!Så utrulig fint!!!
  ELSKAR måten du har pynta ute på:):)
  Tuuusen takk for inspirasjon søte,flinke og gode deg:)
  NYDELIG!!!
  Å tusen hjertelig takk for såå kjempe gode ord frå deg:)Det VARMA!!! :)
  Hehe:)Ang 13.des så er det fleire enn du som sliter!!Hihi:)
  Ønsker deg ein kos kveld:)
  God klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 9. Så koselig du har pyntet ute. Gjestene dine føler seg nok riktig så velkommer, og oss Bloggdamer ble kjempe inspirert!!

  God uke

  SvarSlett
 10. morn morn:) takk for koselig kommentar om lille luciaen min:)) er så skjønn att:) i dag ser det ut som det blir en hjemme dag med en syk liten tuste..:/ i natt hadde jeg den rareste drømmen!! jeg drømte at jeg var hjemme hos dere!! og VASKET opp!!! :)) he he he,rareste drømmen e har hatt på lenge:) måtte bare fortelle det:) sikkert pga jeg var inne å leste innlegget ditt i går før jeg la meg;) merkelig var det ihvertfall:))

  ha en kjempe fin dag du au:)

  klem Camilla

  SvarSlett
 11. he he he,ja det var veldig spesielt! :)) morsomt! åå,sarah bernard er bare såå godt!! det hadde jeg vasket opp for!! :) Jeg får de aldri til!! blir bare noe merkelige greier:/ så hvis du har en grei oppskrift på det, må du gjerne blogge om det;))

  SvarSlett
 12. Masse koseleg i hagen din då!

  SvarSlett
 13. jøss så kreativ og oppfinnsom du er:)skikkelig fint ble d,å julete.det liker jeg:0)
  takk for korselig kommentar på bloggen min,og ang de marsipankulene og sjokoladen så har jeg ingen annen ide enn at de å spises fort opp....tihi:)klem*

  SvarSlett
 14. Så utrolig flott det var :-)

  Jeg vil også ha hvit port ( thihi.... det er helt sant... ) det er drømmen :-)

  Klemmer

  SvarSlett
 15. Oj, så duktig du är - det blev såå fint i trädgården! Här var det minsann massor med julestämmning både ute och inne...

  Önskar dig en god fortsättning på veckan, Kram Joy

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)