lørdag 5. desember 2009

Jul i gangen og en award:)


Jeg har har nå fått litt jul i innergangen min:) Har skjønt at mannen i huset ønsker seg en rød jul så jeg har bestemt meg for at han skal få viljen sin. Selv om jeg har hatt litt røde detaljer har det liksom ikke blitt nok rødt og jul for han. Er forsåvidt enig også. Rødt er utrolig koselig til jul og da kan jeg nyte det lyse igjen etter at julen er kastet ut:) Beklager de dårlige bildene da. Trenger en blitz tror jeg. Er jo håpløst å ta bilder i dette mørket som er om dagen;)Kommoden min har fått røde lys pyntet med granbar og kanelstenger. Den lille julevimpelen har jeg laget selv og synes den gjorde seg ganske godt der:)


Bildet på sjenken er et jeg har printet ut på et ruglete papir.  For å få kantene rufsete har jeg brukt en saks og svertet de med distressink. Blir faktisk innmari fint: Om jeg skal si det selv da hehe :DEn julestjerne har også fått plass i gangen. Synes de er veldig julete og det passer jo greit nå som jeg skal ha litt rødt her:) Føler at det røde blir en voldsom kontrast mot alt det lyse da, men venner meg vel til det etterhvert;) 


Et par englevinger har fått plass ved siden av speilet sammen med en julekule (Måtte jo ha en kule i fattigmannsølv her også :P)


 
En ny pute har jeg også laget meg med strykemerker på. Ville teste om det gikk an å få strykemerket gjennomsiktig., Det gikk altså ikke, men synes egentlig det ble fint med skriften i felter også jeg:)

Har også mottatt en award fra Ingunns lune ( klikk på navnet for å se på den nydelige bloggen hennes) Blir utrolig gla for slike awarder og setter veldig stor pris på de!!! Så tusen hjertlig takk Ingunn! Jeg ønsker å gi denne videre til alle dere som leser og kommenterer her hos meg! Dere er det som gjør det gøy å blogge:D
Ha en fin lørdagskveld alle sammen!!

10 kommentarer:

 1. Det er kjempekoselige bilder du legger ut her!

  Jeg blir også hvitere og hvitere, eller lysere og lysere. Men til jul sniker det seg inn ett par innslag med rødt. Men det kan bli for mye av det gode der også! Liker balansen du har mellom det hvite, røde og fattigmannssølvet! Nydelig:)

  Ha en kjempefin førjulstid!

  SvarSlett
 2. For eit herlig innlegg:)Desse bilda dine er sååå fantastisk VAKRE!!Kjempe lekker gang:)Å bilde du har laga er jo utruleg fint da:)
  Awarden er sååå vel fortjent:)
  DU ER SÅ FLINK:)
  Nattaklem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Hei.Synes du har pyntet så fint.Julevimpelen,pute og bilde er nydelig.Liker også røde detaljer til jul.God adventshelg til deg.Klem

  SvarSlett
 4. Tror jaggu meg det hadde vært koselig å komme på besøk hjemme hos deg jeg =) Så nydelig hjem du har Therese =) God kveld, eller god natt, jeg er som sagt på nattevakt =)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. så nydelig du har det hjemme, helskjønt i gangen din:) Det bildet du hadde printet ut var jo bare helt helskjønt så kreativ og flink du er og der gav du meg masse inspirasjon:) Ønsker deg en nydelig 2.søndag i advent. god klem fra Monica

  SvarSlett
 6. Så koslig du har de hjemme! Elsker det hvite!
  Håper dere har hatt en fin helg!
  Klem Heidi

  SvarSlett
 7. Kjempekoselig julepynt hos deg, vennen! Nå skulle vel Alexander være fornøyd, vel? :)

  SvarSlett
 8. er rart hvordan man forbinder en farge til en høytid. slikt som du nevner; rødt. Deter jo jul! :) sååå fine bilder! jeg får alltid så julestemning av dem! :D:D

  sv; tusen hjertelig takk for kommentaren din på votte-innlegget mitt :D Det gleder meg så å se at du legger ifra deg dine søte spor i min blogg! :D Håper du får en alle tiders søndag, ikke glem å tenne to lys i dag :D Kos deg masse og ta vare på deg selv så lenge! :D *klem*


  -irlins.blogg.no

  SvarSlett
 9. Så koselig og pent du har pyntet, og bildene dine var lyse og pene til tross for blizt eller ikke:-) Pent var det også med snøen som daler så pent på siden din. Hvordan har du klart det?

  Ønsker deg en forsatt fin adventstid.

  Klem

  SvarSlett
 10. Åh, tusen takk! Jeg tok med meg premiepakkene til Posten for å sende dem i går, men så hadde de stengt 14 minutter før jeg kom fram. Men jeg skal få sendt avgårde premien din i morgen :)

  Klemmer :)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)