søndag 6. desember 2009

En perfekt dag:)

I dag har vært den perfekte dag her hjemme hos oss:) Jeg fikk sove lenge i dag siden det ikke akkurat har vært flust med søvn den siste tiden. Våknet opp til herlig julemusikk som fylte hele huset. Skal si det gjorde det litt lettere å stå opp:) Det gjorde heller ingen ting da jeg så at huset var ryddet:)

Når jeg kom opp stod Thea og pappan og lagde pannekaker.


Thea hadde den store æren av å røre- og det er tydelig de startet tidlig ettersom hun enda sitter i pysjen:PSer ut som at hun synes det er innmari gøy og.. Så gøy at hun må slenge litt med hodet når hun ler :POg når røra er ferdig og klart til steking må det selvfølgelig prøvesmakes litt:) Dette stod jeg opp til. Utrolig koselig at far og datter kan finne på slike ting sammen når jeg ikke er der:) Og hjelper godt på at pannekaker er det beste jeg vet:)Etter en lang tur i vogna var det på tide å bake pepperkaker. Både hund og barn gjorde seg klart til litt julekos:)


En tydelig forventningsfull jente som er klar for litt baking. Litt teit at boksen med ferdigdeig står på bordet da, men :P Bedre enn ingenting;)Far og datter i dyp bakekonsentrasjonDeigen må jo prøvesmakes.Hvordan skal jeg få plass til dette treet her??
De ferdig stekte kakene. Man kan tydelig se hvem som har laget hva,. Thea sine har alle et kjennemerke med et hull.. Hun var nelig veldig ivrig på å lage hull i de med fingeren.Og pappen sine var litt mer av den kreative varianten der han satte pepperkaker sammen eller lagde hatter og store sko på figurene.. :P ( Skulle nesten tro det var han som var barnet her:p) Pyntingen må vi ta en annen dag ettersom minste mann fikk sukkersjokk etter all kosen:P Løp rundt og rundt i huset her - så fant ut at det ikke var det lureste å starte opp med litt melis og nonstop oppå det hele:)Alt i alt en helt perfekt søndag:)

21 kommentarer:

 1. Så koselig! Må virkelig ha vært den helt perfekte dagen. Både pannekaker og pepperkaker! Nam nam... Sjarmerende bilder og utrolig herlig lita jente!
  Gleder meg til pepperkakebaking med vesla jeg og. Prøvde oss på juleverksted i dag, men det endte med en litt uheldig halshogging av en juleengel....
  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 2. For en hærlig dag dere har hatt da! Og kjempefine bilder :)

  SvarSlett
 3. Åh, så utrolig koselig!! Skjønner godt det var en perfekt dag for deg, kjære! Blir nesten litt rørt her jeg sitter... Hihi!
  Skikkelig koselig stemning på bildene dine! NYDELIG!

  SvarSlett
 4. så koselig!!:)) så virkelig ut som lille thea koste seg masse:) deilig med sånne kose dage:)her i huset har det og vært jule mat mekking,jeg har stekt medister kaker,far lagd kokos boller og Malin trillet marsipan:)så nå føler jeg meg litt små gnudd på kokos boller og marsipan(ble litt smaking;) )men koselig er det,med familie søndager:)

  klem fra camilla

  ps:nydelig du har pyntet rundt forbi,flink du er!! :)

  SvarSlett
 5. Hei dette så jo koselig ut, tydlig at lillefrøkna nøt hvert øyeblikk. kos deg.
  Klem kristin

  SvarSlett
 6. Åh herlig herlig.Så heldig du er... Skulle ønske jeg våknet til pannekaker også:) Også smakte de sikkert ekstra godt og;)
  Ønsker deg en strålende dag!
  Klem fra
  Lottis

  SvarSlett
 7. Så herlige bilder:) Så ut som en kjempe koselig dag! De pepperkakene så virkelig gode ut.. nam nam.. Her ble det kjøpt inn pepperkake deig før helgen så blir vel å lage noen denne uke tenker jeg!

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem Silje

  SvarSlett
 8. Ser ut til at dere har hatt en perfekt dag ja!
  Deilig å våkne uthvilt, og ekstra deilig er det når dete r ryddig ja;) Syns det er så herlig med pappa`r som finner på slike ting. Mammahjerter smelter da;)

  Nydelig snuppe du har, og hun storkoser seg ja!!

  Ha en fin dag!

  Anette

  SvarSlett
 9. Herlige bilder:)Såå koselig:)

  Ha en fin dag
  Klem Nina

  SvarSlett
 10. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så herlige bakebilder hos deg og dine...klem Siv

  SvarSlett
 11. For eit herleg innlegg:)Lille Thea er såååå søt:):)
  Masse flotte bilder:)
  Forstår godt at du var glad da du sto opp:)
  Slike dagar er av dei aller beste:)
  Har ei lita helsing til deg inne hos meg:)
  God klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 12. For en søt liten Thea.Deilig å våkne til julemusikk og pannekaker.Jeg har også kjøpt ferdig pepperkakedeig,helt greit synes jeg. Hyggelig julestemning hos deg.klem

  SvarSlett
 13. Så masse koselige bilder!Skjønner at det er noen som har kost seg her ja.Hærlig å kunne våkne til sånnt!klem Sissel

  SvarSlett
 14. se deilig og så koselig! fine kaker! :D:D


  sv; mange tusen takk for kommentar fra deg på gårsdagens innlegg søte du! :D Jeg setter så utrolig pris på at du legger fra deg dine fornuftige spor på min blogg! :D:D Du er snill ass! :D Jeg håper du får en helt fantastisk dag! Ta godt vare på deg selv så lenge - duer verdifull vettu ;D tihi. Bye! :D

  SvarSlett
 15. Søte Therese, eg blei inspirert av dette innlegget og har laga pannekakerøre til kveldsmat (skal steike røra sånn at eg får pannekaker altså):) Utruleg skjønn familie du har.
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 16. hei igjen...
  et lite tips...når du lager skilt med art medium må du bruke utskrift fra laserskriver eller kopiere utskrift på en kopimaskin med toner...

  klem Beate

  SvarSlett
 17. Så koselig innlegg, nydelig datter du har:-) Kan tenke meg hun synes det var gøy hihi...
  Kjempe koselig pyntet også--klem Stine...

  SvarSlett
 18. hihi..så fine nisser!
  PS:det ligger noe til deg hos meg ;)

  SvarSlett
 19. Så herlige bilder og endelig ser jeg snev av grunnen til bloggetittelen din..:)
  klem

  SvarSlett
 20. Så morsomt bilde med hunden - hadde gjort seg som julekort det! ;-)

  Ha en super helg!

  SvarSlett
 21. Gu.. så flink du er til å fange øyeblikkene! Jeg er helt imponert!!! Det bildet av jentungen som sitter og spiser pannekaker på sin helt egne barnemåte å gjøre det på, er et av de beste øyeblikksfoto jeg har sett tror jeg! En glad nysgjerrig unge tatt fullstendig på kornet!! Knallbra! :) Jeg løper etter med såpe og klut i slike situasjoner i stedet for med kameraet. Fy på meg! Heretter skal jeg lete frem kameraet i slike skjønne hverdagsøyeblikk. Bilder av oppstilte unger er kjedelig! Kjempekoselige bilder! :)

  Klem, Ann.

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)