onsdag 9. desember 2009

Jeg har fått pakke:) Og award;)

For noen dager siden vant jeg en følgerpremie hos Stine med den nydelige bloggen Stines blogg ( trykk på bloggnavnet for å komme til bloggen hennes). I går lå det derfor en nydelig pakke og ventet på meg i posten. Er så spennende å vinne noe altså! Elsker å vente på noe i posten:)Se så nydelig hun har pyntet pakken


Og inni den lå alt dette. :) Utrolig nydelig pakke som jeg setter innmari pris på! Legg spesielt merke til det nydelige korset som hun har laget selv. Flott ikke sant?? Tuuusen hjertlig takk, Stine!!

Liker i grunnen ta bilder av ting jeg får "i bruk" , men det er virkelig helt håpløst å ta bra bilder om dagen!!
Jeg har også vært så heldig å motta 3 awarder:


Den ene fikk jeg av Laila Johanne  med bloggen Min vinterverden. Tusen hjertlig takk Laila! Du har blitt en fantastisk venn og jeg er innmari gla for å ha møtt deg!

Den andre fikk jeg av Astrid i Lisje Atstrids Husblogg. Anbefaler absolutt alle å ta en kikk på bloggen hennes!! Mer inspirerende dame skal du lete lenge etter!!! Hun har det så utrolig nydelig hos seg og er en av de bloggene jeg har blitt aller mest gla i. Ikke minst gir hun alltid utrolig varmende kommentarer!! Så Tusen hjertlig takk til deg! Er en ære at jeg var en av de du valgte å gi den til;)

Den siste fik jeg av Fru K med bloggen Skogland. Det er vel ingen tvil om at jeg elsker denne bloggen!! har tidligere skrevet litt om henne her i bloggen min og må virkelig bare si at jeg er mektig imponert av alt hun har fått til!  Og det er vel ikke for ingenting at huset hennes vant prisen som Norges vakreste hjem.;) Tusen hjertlig takk Fru K! Du inspirerer meg masse med bloggen din!

Så komer vi til det punktet der vi ska sende videre til andre bloggere man synes fortjener den. Og det er dette jeg sliter med hver eneste gang. For når jeg setter meg ned å se på hvilke blogger jeg ønsker å gi til blir lista laaaaang. Det er jo så mange av dere jeg synes fortjener den! Jeg velger derfor som jeg har gjort den siste tiden- å gi den til dere som er innom her. Det er stort sett dere jeg er inne hos og besøker bloggene til og som jeg følger så da blir den velfortjent til dere alle!!

Ha en flott dag allemann!! Her startet dagen kl 04.00 Så nå skal huset få en aldri så liten opprydding før vi skal ut på ærender:)


11 kommentarer:

 1. For en super søt premie :)
  Fin award også.

  Håper dere får en fin fin dag :)

  SvarSlett
 2. så fine ting du hadde fått! så kosli'. pakke i posten er alltid gøy:)så koselig med awardene du hadde fått. er veldig velfortjent:)

  ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. awarden var vellfortjent og kjempefint! :D:D


  sv; tuusen hjertelig takk for kommentaren du la igjen på min blogg i går vakkre! Så koselig asså! :D Du er virkelig snill! :D Setter så pris på dine ord! :D Håper du får en fantastisk dag og at vi blogges senere. Take care verdifulle! :D

  SvarSlett
 4. Ååå..blir helt rørt over alle de flotte ordene om meg...tusen takk, kjære deg :) Gratulerer med kjempeflott gave!! Ønsker deg en fin-fin dag :)klem

  SvarSlett
 5. Hei og gratulere, her var det jo litt av hvert. Kos deg og ha en fin dag.
  klem Kristin

  SvarSlett
 6. Gratulerer med gave! Så mye fint du hadde fått :)
  Veldig glad for å ha blitt kjent med deg også, snuppa!

  Klem!

  SvarSlett
 7. gratulerer med så flott gave!! nydelig!

  masse nydelig julebilder du har satt inn lenger ned her:) ser du også har funnet den nydelige fine kanten på bildene:O) kjempe fint!!

  juleklem fra Lillan

  SvarSlett
 8. Så heldig du har vært...det har du fortjent. Koselig blogg du har og takk for hyggelig kommentar fra deg på kalenderbloggen.

  Klem...Ellen

  SvarSlett
 9. ÅÅÅH!!Kjære søte deg:)Tusen hjertelig takk for slike varme og gode ord:)No blei eg veldig rørt!!Awardane FORTJENAR du virkelig!!!
  Så flott gave da:)
  Ønsker deg ei super fine helg:)
  STOR klem frå Astrid som sett STOR pris på deg og bloggen din:)

  SvarSlett
 10. Hei..så koselig med så fin pakke i posten, og grattis med awardene. Ønsker deg en super fin adventshelg. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 11. Åh, for en herlig gave!! Blir jo rent misunnelig her! :)

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)