fredag 11. desember 2009

Julekveld på kjøkkenet.,....

I dag vil jeg vise litt av julen på kjøkkenet mitt. Men så var det dette med bilder da. Uansett når jeg tar bilder blir det bare ikke bra om dagen. Jeg tror jeg må demontere liftgardinene mine for å i det hele tatt få nok lys til at alt ikke ser ut som det er pyntet til påske. Bildene blir så utrolig gule!! Jeg kan derfor likegodt ta litt kveldsbilder av kjøkkenet mitt;)På kjøkkenet bare må jeg ha en del rødt. Synes også ofte at det er disse rommene som blir mest koselig til jul. Blir en egen stemning der med adventsstakene og det røde og hvite:)Hyllen min er pyntet med granbar og kongler. Legg også merke til julestjerna som Thea var så snill å plukket til meg... Det kjedelige er at potteplanta i gangen ikkedirekte ble like pen etterpå :P Noen som vet om julestjerne overlever litt på stilk??Kjøkkenvekta mi har fått selskap av litt hjemmelagde brente mandler. Faktisk det eneste jeg har fått vellykket i år... Jeg baker og baker og alt går skeis.. Ikke rart jeg vanligvis holder meg langt unna kjøkkenet... Blir hvertfall takknemmelig for at jeg har en mann som lager mat- ellers hadde faren for underernæring vært stor her i familien...Må også vise frem et hjerte fra Miljøgården jeg nylig har kjøpt. Synes motivet på dette var så søtt!Ha en flott helg alle sammen!!!

22 kommentarer:

 1. Hei therese.
  Så nydelig du har pyntet, skikkelig jule stemning, magler bare sneen.
  Velkommen skal du være om det passer.
  Ha en fin helg,
  Klem kristin

  SvarSlett
 2. nydelige detaljer:)

  god helg klem fra meg:O))

  SvarSlett
 3. utrolig flott.og skikkelig julestemning,jeg føler også at kjøkkenet må få litt rødeinnslag.fint det synes jeg:)blir jo ikke jul uten litt rødt:)ha en fortsatt fin kveld:)klem

  SvarSlett
 4. Synes du har pyntet veldig koselig,Therese.Søtt at datteren din plukket julestjerne til deg,men det var kanskje ikke helt etter planen.Jeg er heller ingen baker.Kjøper noen kaker til jul hos bakeren.Ønsker deg en god helg.Klem

  SvarSlett
 5. Hei:-)
  Så koselig det var på kjøkkenet ditt, jeg kommer snart innom for en kopp te;0)

  Heldige deg som har fått en slik flott gave i posten. Vell fortjent!!

  Tenk nå daler snøen ned inne hos meg og, og det takke være deg!! Juhuu!!! You make my day. Tusen takk for hjelpen du er en knupp!!

  Klem fra meg til deg

  SvarSlett
 6. kjempe koselig jule stemning.:))

  ha en flott helg:)

  klem fra meg:)

  SvarSlett
 7. Så koselig, der var det julestemning:-)
  Håper du får en fin julehelg videre..klem Stine:-)

  SvarSlett
 8. Superkoselig på kjøkkenet ditt,masse lekre detaljer!! Ang trapp.,bygge nytt..??
  klem klem og go' helg

  SvarSlett
 9. Å så koselig du har det:)Hehe:)Hugsar kor det var når jentene plukka blomster til mammaen inne!!Å den tida kjem snart att her i huset..;)
  Enig med deg..Må vere litt raudt på kjøkenet..
  Mine prinsesser er litt "stressa"over meg,da eg vil helst lure meg unda alle nissane å alt det raude..Spesielt på stua..Hehe:)Veldig greit med prinsessestua;)
  Tusen takk for alltid så gode ord frå deg:)
  Du gjer meg glad:)
  Ønsker deg ei super fin helg:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 10. Så koooooselig! Her er det bare å hente julestemning;) Søtt hjerte..

  God helg:)
  Klem

  SvarSlett
 11. Wow, wow, wow, jeg er stum... Så nydelig Therese!! Et slikt julekjøkken kan jeg nok se lenge etter. Kjempe flotte detaljer..
  Klem J.

  SvarSlett
 12. Godt å se at alle tingene i pakken kom hele fram! Var litt redd for at noe skulle gå i stykker. Håper det var litt av hvert som man har bruk for :) Ha en kjempefin helg videre!

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 13. hehe tror jeg nesten hadde vært litt redd for å ta deg inn i mitt hjem, så mye vakkert! :D:D


  sv; mange takk for kommentar på bloggen min søøøte søte du! :D Så snill du er! :D:D Jeg håper du får en nydelig og fantastisk helg! Kos deg så mye du kan og ta godt vare på deg selv! Du er verdifull til de grader og fortjener en super tid! :) Take care! :D

  SvarSlett
 14. Hei hei
  Synes bildene ser bra ut. På kvelden blir de gule her i huset og bra om dagen! Jeg liker ikke å ta bilder på dagen hvis det er mørkt ute fordi jeg bruker ikke blits. Når man tar av denne kommer de virkelige fargene frem. På lyse dager er dette lett men på kveldene kan det være vanskelig å holde kameraet stille nok siden lukkeren " fanger " mye senere.
  Da pleier jeg å finne noe å sette kameraet på slik at bildene blir sylskarpe.
  Ønsker deg en fin fin lørdag på ditt herlige kjøkken:)

  SvarSlett
 15. Tittei Theresemor =) Jeg har vært litt fraværende på boggfronten. Har ikke vært noe flink med kommentarer i det siste. lillegutt ble plutselig syk igjen, men kom seg rimelig kjapt igjen også. Så nå håper jeg at det holder før jul i allefall.

  Bildene ble veldig bra synes jeg. Jeg er ikke så flink med bilder selv, men synes bilder uten blitz blir best, for da ser man farger og slikt bedre, slik som det ser ut i virkeligheten. Og man får med stemningen som er i rommet.

  Klems

  SvarSlett
 16. Kjempekoselige bilder! Synes kjøkkenet ditt er utrolig flott jeg da. Kult med blomst i vekten:)
  Og bildene dine ble da slettes ikke så gule synes jeg.
  Ha en fin tredje adventshelg.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 17. Så nydeleg på kjøkenet ditt! Eg flyttar gjerne inn med ein gong;)
  Ha ei flott helg!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 18. Her var det koselig julestemning :) Likte godt den hyllen din med skuffene. Smart å pynte den gamle vekten med en grønn plante og den krukken med de brente mandlene var veldig dekorativ. Flink du! :) Håper du får en fin 3. adventshelg :)

  Klem

  SvarSlett
 19. For et koselig kjøkken! Skikkelig koselig :)
  Ha en fortsatt fin adventstid

  SvarSlett
 20. Kjempekoselig:)Såå fint du har pynta:)
  Takk for fine ord:)

  Ha ei fin helg
  Klem Nina

  SvarSlett
 21. Herlig stemning på kjøkkenet ditt, snuppa :)
  Gleder meg til dreambakingteam på tirsdag!

  Klem!

  SvarSlett
 22. hei

  Så koselig dåkker har det:o) ME LIKE.....


  klem fra Bea

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)