tirsdag 12. januar 2010

En aldri så liten tørke.....

Den siste tiden har det ikke kommet mange innlegg fra denne kanten! Jeg har rett og slett fått den berømte bloggtørken. Etter at julepynten var kasta ut og det røde var erstattet med hvitt - har jeg rett og slett ikke hatt noe å blogge om.

Ikke har jeg fått besøkt alle de flotte bloggene rundtomkring heller. Kanskje derfor jeg har hatt så lite inspirasjon? Føler jeg bare går å venter på våren her i huset nå- og da hjelper det lite med 13 minusgrader utenfor døra:)


Men at tulipanene har kommet gir hvertfall en liten smal av vår. Falt så veldig for disse med den sarte rosa fargenRosa er virkelig nydelig til det hvite synes jeg. Lurer på om jeg ikke må skaffe meg noen rosa innslag til interiøret. Jeg liker nemlig litt farge mot det hvite.Denne kommoden har blitt en av mine yndlingsplasser for tiden. Vet ikke om det er ren nostalgi som gjør det- den har nemlig vært med meg i tykt og tynt og var kleskommoden min da jeg var liten:) Ikke noe spesielt med den annet enn at det er kjekk oppbevaring til duker, men den gjør seg liksom fint i stua for tiden:)På speilet har disse bokstavene fått plass. Enkle søte bokstaver som jeg har kjøpt på panduro for den nette sum av 7 kr per bokstav,  som jeg har malt og pusset. Det gjør seg med litt bokstaver:)

Og nå skal jeg starte med å ta igjen alt jeg har gått glipp av i bloggene rundomkring. Har nemlig en hel haug av inspirasjon jeg må sanke inn;) Gleder meg allerede:)

Ha en flott dag!

19 kommentarer:

 1. Hei hei, ikke bestandig like lett å komme inn i bloggingen igjen når en har vært en stund uten.. :) Men hyggelig at du er tilbake nå da;) Bokstavene dine var utrolig søte, må gå til anskaffelse:) takk for tipset!
  Ha en fin, fin onsdag
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 2. Tror vi alle vet hvordan denne bloggtørken er.. jeg opplever den alt for ofte..! Men denne uken har vært bra, så satser på at jeg er inne i en "steam".
  Jeg elsker tulipaner, og har en bukett på bordet nå jeg også, prøver alltid å ha en bukett med blomster på bordet:)
  Ha en fin dag!
  Klem Hege

  SvarSlett
 3. Heisann, helt normalt med bloggtørke..Jeg har selv hatt en laaang en nå i jula og frem til nå, vet ikke helt om jeg er over den enda men prøver meg litt..Klems..

  SvarSlett
 4. Hei og velkommen tilbake fra tørken.
  Nydelige bilder, du finner nok insperasjon igjen.
  ha en fin dag.
  klem Kristin

  SvarSlett
 5. Kjenner godt til den bloggtørken :-) Men da er det like greit og ta pause- så kommer man heller sterkere tilbake :-) Glad du er back in business hvertfall :-)

  Ha en god dag :-) Klem

  SvarSlett
 6. Hei Therese:)Har sakna deg!
  Bilda dine er kjempe fine:)Bloggtørke..ja...Veit korleis det er...
  Men,kjekt å høyre frå deg i allefall:)Må innrømme at litt sånn små bekymra har eg blitt da..
  Ønsker deg ein strålandes god dag:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 7. Bloggtørke er noe vi alle har vært gjennom. Men en kommer som regel tilbake;) Lekre bilder du har lagt ut. Skikkelig vårstemning. Tuipanene var kjempefine. Likte godt fargen. Jeg har også planer om å "lage" meg sånne bokstaver. Dansken skjærer dem ut, jeg maler. God arbeidsfordeling:)
  Håper du får en god dag i dag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder:)
  Ha en fin dag
  Klem Nina

  SvarSlett
 9. ENDELIG! :D Velkommen tilbake til blogglandia, snuppa! Nydelige tulipaner... Klem!

  SvarSlett
 10. Ps!Har noko til deg inne hos meg:)
  Klem:)

  SvarSlett
 11. hei!! var koselig å " se deg igjen" :)) jeg har au vært ganske fra værende på blogging for tida, er så kjedelig når e føler e ikke har noe å blogge om! men når det våres og man kan begynne med ute innlegg igjen,da kommer enn nok sterkere tilbake;)) men er uansett hyggelig med et livstegn selv om du føler du ikke har noe å blogge om:))

  Nydelige tulipaner !! de var lekre! jeg elsker sart rosa sammen med alt det hvite, det luner så. jeg har litt pledd og lys i rosa,det " fresher" opp litt:)

  Ha en fortsatt fin dag:)

  SvarSlett
 12. SÅ koselige bilder:o)

  jeg blir også rammet av bloggtørke og for liten tid til å blogge. Men det er heldigvis ikke sånn at man må blogge hver eneste dag.... hihi


  Klem fra Bea

  SvarSlett
 13. God morgen :) Koselig med innlegg fra deg igjen! - har ikke vært mye blogging på meg den siste tida heller :)

  Tulipanene dine var kjempefine! Jeg er så dårlig på å handle tulipaner selv.. det går liksom i roser :) men, tror jeg må ta med meg en bukett neste gang jeg kommer over noen fine :) Jeg har også litt innslag av rosa i interiøret mitt.. har tidligere hatt lilla og turkis :) gøy å bytte litt på!

  bokstaver er en favoritt, her hjemme har jeg HOME, JOY og RO :)

  ha en superfin dag!

  klem fra Lisa

  SvarSlett
 14. Heisann! Kom over bloggen din nå nettopp og syntes du viser såå mange fine ting :) Kjenner meg godt igjen i bloggtørken du beskriver, vært samme hos meg ! La meg til som følger på bloggen din, håper det er OK ! Nydelige tulipaner som gir et lite håp om vår snart.... :) Ønsker deg og dine en fin torsdag! Klem Linda

  SvarSlett
 15. Ja bloggtørke er vell kjent hos oss bloggdamer, men plutslig er det over igjen:-) Takk for titten, det er så koselig hjemme hos deg. Lyst og vårlig:-)

  God helg

  SvarSlett
 16. Så fint med lyserosa tulipaner blandt det hvite! Av og til så er det godt med en liten blogg pause, det har vi alle kjent tror jeg.
  Venter også på våren her, men minus gradene får det til å føles veldig ut som vinteren enda, men under al snøen venter vårblomstene:)

  Ha en finfin helg!
  Klem Julie

  SvarSlett
 17. Veldig koselig å høre fra deg igjen iallefall og godt nytt år!!
  klem

  SvarSlett
 18. Johoo! Har savnet innlegg fra deg i det siste. Har ikke akkurat vært kjempeivrig selv heller. Her foregår det så mye på hjemmefronten at jeg ikke har hatt tid til blogging rett og slett.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 19. en liten utfordring til deg inne hos meg :)

  ha en fin kveld :)

  klem fra Lisa

  SvarSlett

Blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)